Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość versace100

JAKI ZAWÓD DLA DZIEWCZYNY??????

Polecane posty

Gość versace100

pytanie skierowane do osob obytychm inteligentnych lub po prostu majacych cos w temacie do powiedzenia. jaki dla dziewczyny zawod/ praca ma przyszlosc? w jakim kierunku sie doksztalcic, czego nauczyc a w koncu gdzie starac do pracy aby w miare rozsadnie zarabiac? raczej praca biurowa, odpada ciezka praca fizyczna. obecnie pracuje w administracji handlowej ale raczej nie zarabiam zadowalajaca:(

Gość versace100
naprawde nikt nie wie?

Gość ertetrtrttty
prostytucja chyba tylko, inaczej sie nie dorobisz (o ile nie ejstes naprawde genialna)

Gość versace100
jestem dobra w branzy na ktorej sie znam. ale tu sie nie dorobie b o prezes uwaza ze 2-2,5 to i tak dobre wynagrodzenie jak na kryzys. nie no prostytucja odpada- nie wiem jak inni ale ja sie szanuje.

Gość gość
ja jestem fizjoterapeutką w prywatnym salonie SPA w Warszawie i zarobki mam zadowalające ;) A żeby zostać fizjoterapeutką, skończyłam fizjoterapię na Mazowieckiej Uczelni Medycznej w Warszawie i dodatkowo zrobiłam kilka kursów :D Mam też sporo możliwości dorobienia, bo dziś ludzie obolali i z kontuzjami, to chętnie korzystają z moich usług.