Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmarźluch

Japońska Dieta Bananowa?

Polecane posty

Gość Zmarźluch

Znalazłam ją na pewnym forum :) Śniadanie: dowolna ilość bananów popita szklanką wody Ok godziny 15: kostka czekolady Pozostałe posiłki dowolne. Zakazane ciasta, słodkie napoje, lody. Podobno działa (choć nie na wszystkie forumowiczki :P ) Trudno mi wierzyć w tę moc sprawczą banana :P co Wy o tym sądzicie?

Gość jedwabna róża europy
nie wiem, banany raczej są odradzane w wielu dietach, nie wierzę w takie "diety cud". Jak coś tam działa to chyba placebo ;)

Gość Zmarźluch
Ale z drugiej strony w bananach jest skrobia, która hamuje głód.. Sama nie wiem...

Gość Zmarźluch
Dieta ma także 3 wersje: dniowa, 7dniowa i miesięczna... Przygotowuje się musli na 5 posiłków z banana i płatków... I oczywiście jogurt lub mleko :P Do tego inny owoc na II śniadanie i podwieczorek....

Gość B.,.,
Banany są bardz zdrowe, są sycoące i maja wszytskie mikrolementy ktorych potrzebuje człwowiek, nawet białko !!! Ja od 1,5 na śniadnie zjadam banany i czuję się świetnie.

Gość B.,.,
Dietetycy to barany, pieprzą to czego się nauczą od innych baranów, a ty to powielasz, bo dla Ciebie dietyk to Bóg, ochłoń !!! Lekarze leczą cukrzycę owocami !!! Dieta witariańska składjąca się z owoców to najzdrowsza dieta dla człowieka. Wiem, że do takiego patafiana jak ty nie dotrą te proste wiadomości, ale tak własnie jest. Doedukuj się i wtedy możesz pouczać ludzi, ale proszę Cię czerp swoje wiadomości z wiarygodnych źródeł, a nie z jakieś szmatławców typu "przyjaciółka" czy "Pani Domu"

Gość fiku mikuuuuuuja
gtyhuj- jadłaś tylko i wyłącznie owoce czy coś jeszcze ?

Gość B.,.,
TAk ? to jakim cuedem lekrze leczą dietą owocowa, na surowo konkretnie ? no odpowiedz mi na to rpste pytanie.

Gość B.,.,
fiku- przcież ta idiotka sciemnia ile wlezie :-o spasła się od owoców :/ siedzi i pisze jakieś pierdoliny troll, rzadko kogoś wyzywam ale jak widzę takie pirdoliny jak pisze ta niedouczona debilka to az mi się płakać chce nad jej głupotą, i pomyśleć że takiej ciemnej masy w necie na pęczki :/

Gość B.,.,
gtyhuj- Pierdol, pierdol ja się drzemnę :/ widzę że dalej brniesz w te swoje dyrdymały wyczytane w poczytadłach dla downów 🖐️

Gość B.,.,
NIe diabetolog, nie dietyk, nie lekarz, ani żaden inny ibecyl, najnormlaniej człowiek racjonalnie myślący !!!!! A ty wyłącz TV, przstań czytać głupoty i włącz swój mózg, zacznij myśleć samodzielnie !!!

Wszystko zalezy od tego co dla kogo jest wartościowym źródłem wiedzy, kto dla kogo jet autorytetem. Np, dla moherów idolem jest Rydzyk, a najpoważniejszą rozgłośnią Radio Maryja :)