Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Petuniaaa5

chcę go zostawić ale zanim to zrobię muszę być pewna. pomozecie?

Polecane posty

Gość Petuniaaa5

Jesteśmy ze sobą 3lata. mieszkamy razem u moich rodziców a swoje mieszkanie remontujemy. Nie jestem pewna swoich uczuć, na początku było fajnie. Czuję, że się przy nim nudzę. rutyna. to mnie dobija. ostatnio stał się nerwowy, krzyczy o byle co a najgorsze jest to , ze nie może dogadać sie z moja siostrą. Rodzice są za granica teraz ja sie nia opiekuje . ma 12 lat . on ciągle ma do niej pretensje dosłownie o wszystko. przed wczoraj nawet wypominał jej jedzenie , że jednego nie zjadła a zaczynaa drugie. rozumiem go ale mogl to spokojnie powiedziec a nie krzyczec. jak mama wyjechała moja siostra strasznie za nią tęskniła. pierwsze dni były najgorsze płakała, chodziła smutna, chciała spać ze mną w jednym pokoju a on ? on do niej tekstami ; (czego ryczysz, przestań w końcu beczeć) po prostu nie wiem co mam robić. Każdy mi mówi, że mam z nim być bo to "dobry chłopak" ale powoli twierdze, że aż taki dobry to on nie jest..

Z jakiś racji głupi fagas mówi Twojej siostrze w jej domu co ma jeść i jak. Może jej jedno nie smakowało to je drugie. On na nią nie zarabia, za jego kasę nie żyje, bo ma rodziców. A ten się rozpanoszył i panem domu chce być.

Gość Petuniaaa5
no tez właśnie to mnie denerwuję. Z jednej strony chciałabym, go zostawić ale z drugiej myślę, że sobie nie poradzę. wiele rzeczy umiem zrobić ale też wiele rzeczy kompletnie mi nie wychodzi . nie umiem podłączyć gazu, naprawić kranu itd. chyba tylko takie sytuacje mnie przy nim trzymają

Takie rzeczy to może Ci zrobić każdy inny facet. Może ktoś z rodziny albo sąsiad czy kolega. Może za jakąś niewielką opłatą ktoś Ci pomoże w tym, czego nie potrafisz. Nie bądź z nim ze względu na to, że potrafi zrobić to co mnóstwo innych facetów.

Gość Emila9877kk
Ej, dlaczego tutaj jest aż tak tanio? O co chodzi..? Dziwne w sumie. tuplytki.pl

Chyba powinnaś z nim pogadać że nie ejst u siebie za dużo mu pozwoliłaś a teraz masz problemy.A siostry mi szkoda i to bardzo myśli że może się na niej wyżywać ciekawe czy jak rodzice wrócą czy będzie taki hojrak hehehe

Gość Emila9877kk
Ej, dlaczego tutaj jest aż tak tanio? O co chodzi..? Dziwne w sumie. tuplytki.pl

Gość jdjckck
Trzyma cie gaz,kran??? Omg. Wolalabym wezwac fachowca niz siedziec z jakims cieciem. Do waszego dziecka moze byc jeszxze gorszy w przyszlosci. Poza tym..gaz wymaga naprawde fachowca,wiec o czym ty mowisz??

Po tym co autorka pisze sama jestem w szoku po co teraz faceci są kobietom masakra no chyba że autorka strasznie nieporadna życiowo i bez faceta sobie na prawde nie poradzi iz ginie to jeszcze można zroumieć ale żeby z nim być bo umie tyle rzeczy zrobić co każdy facet powinien umieć ?Ostro.

Gość Petuniaaa5
Nigdy takimi rzeczami się nie zajmowałam. robił to tata a od kiedy on wyjechał robi to moj chłopak. ja byłam pochłonięta nauką i robieniu lekcji z siostrą , pilonwania jej ocen w szkole oraz jakoś umilić jej czas żeby nie myślała o rodzicach. oczywiście domowe obowiązki, sprzątanie , prasowanie, obiad , ogródek i mnóstwo innych rzeczy. ale macie rację nie mogę pozwolić żeby ktoś tak mnie traktował a tym bardziej żeby cierpiała na tym moja sistra. Muszę powiedzieć w końcu stop i powiedzieć mu ostatni raz , że jeśli to się nie zmieni to może się wyprowadzić . i będę stanowcza .