Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy rodzicom winna opieka?

Czy po tym wszystkim moim rodzicom nalezy sie jakakolwiek opieka!!!

Polecane posty

Mam 46 lat. Skonczylam studia w przeciwieństwie do męża, jestem przedszkolanka. Mam troje dzieci dwoch synow 27 i 26 lat oraz corke 24 lata. Mlodszy syn teraz sie bedzie zenil. Zostanie ojcem, USG wykazało że to są bliźniaki więc będzie musiał u nas zamieszkać ze swoją rodziną. Córka 24 lata w wieku 19lat urodziła dziecko i mieszka z nami do tej pory i nic raczej nie wskazuje na to, by to miało się zmienić. Mój mąż jest mechanikiem samochdowym. Ma własny zakład mechaniczny, jest człowiekiem dobrym, skończył niestety tylko zawodówke,pochodził z biednej rodziny ale to on za własne pieniądze wybudował dom w którym teraz mieszkamy. Moi rodzice źle się o nim wyrażali. Mówili mi że taki dziad narobił mi bachorów,że mogłam lepiej trafić. O moich synach i córce mówili bachory a o dzieciach mojego braciszka który ma cztery córki i dwóch synów mówili kochane dzieciaczki. Teraz rodzice nie mają gdzie mieszkać a dzieci i mąż nie wyrażają zgody by zamieszkali u nas. Mój brat się nimi nie zajmie bo nie chce, bo ma mniej miejsca w domu niż my a rodzice chcieliby zamieszkać u mnie ale ja nie mogę się na to zgodzić ponieważ moja rodzina mi tego zabrania. W dodatku moje dzieci twierdzą że nie będą mi pomagały w opiece nad dziadkami i dodały że ojciec był dobrym człowiekiem a nawet jak byłby jakimś lumpem i nieudacznikiem to tym bardziej nie mieliby prawa w ten sposób do nich mówić.

Gość fffgfgghhg
a czemu rodzice nie maja gdzie mieszkac?

Musieli sprzedać wszystko!! Wysprzedali się i tak zrobili że połowe pieniędzy zachowali na lekarstwa dla siebie(mają własne renty i emerytury) a połowe dali bratu i jego rodzinie.

Gość 8492
po tym wszystkim nie chcialabym ich widziec niech brat ich wezmie skoro taki kochany syn i wnuki

Gość co to znaczy musieli
wysprzedac wszystko? A nie mysleli o tym gdzie beda mieszkac? A dlaczego Ty masz brac do siebie tez syna i synowa z dziecmi? No ludzie - dorosli biora sprawy w swoje rece...

Gość EWAertyui
ale patologia a z ciebie jad aż tryska