Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janina studentka

Zerwałam z chłopakiem i chyba jestem w ciąży! Myśle o usunięciu!

Polecane posty

Gość janina studentka

Ja jestem studentką psychologii On cukiernikiem Ale nie dlatego że uznałam go za kogoś gorszego ale za to co zrobił. Przedstawiłam go swoim rodzicom, mama podeszła neutralnie do sprawy ale ojciec zaczął mu dogadywać, ubliżać. Że pochodzi z nędznej rodziny Że pewnie chce się bogato wżenić bym ja go utrzymywała Że to nie jest partner dla mnie tylko jakiś menel Mój chłopak słysząc to wszystko wyszedł i złożył oficjalny donos na mojego ojca że zatrudnia w swojej firmie ludzi na czarno. To był powód zerwania. Co gorsza boje się że jestem w ciąży i myślę o aborcji!!! Nie mogę być z kimś takim kto wywinął mimo wszystko taki numer mojemu ojcu. On teraz musi zapłacić kare. Wątpie by rodzice pomogliby mi w takiej sytuacji. Prawda jest taka że mogłabym na nich liczyć ale napewno nie w takiej sytuacji kiedy ojcem jest donosiciel.

Gość też odkryłam amerykę
Ja się Twojemu facetowi nie dziwię- postąpiłabym identycznie. Wg mnie masz strasznie ograniczonych rodziców... w dodatku ja bym nie patrzyła totalnie na to co mówią moi rodzice i stanęłabym po stronie mojego faceta.

Gość eweliiiiiiiiina
A z ojczulka dumna jesteś, że ubliża komuś bo jest biedniejszy a sam dorabia się na tych co harują na czarno pewnie za psie pieniądze? A wie Twój ojczulek, że po studiach psychologicznych to możesz na kasie w tesco siedzieć ewentualnie? Bo teraz co drugi wykształcony to psycholog lub pedagog lub inny zawód bez przyszłości. Jesteście patologiczną rodziną.

Gość janina studentka
Pewności nie mam. Nie jestem dumna z ojca!!! Wiem że postąpił źle, boje się tego że mogłabym być w ciaży. Dopiero rodzice by byli wścielki i nie oto że jestem ale o geny jakie to dziecko posiada.

Gość dziwne to jakieś
o geny?nie no nie wierze!

Gość marylka b.
Musisz sobie sama odpowiedzieć na pytanie czy kochasz go, czy zerwałaś tylko ze względu na rodziców? Twój chłopak źle się zachował, ale Twój ojciec go sprowokował i w moich oczach zachował się jeszcze gorzej. Po za tym wciąż nie masz pewności co do ciąży.

Gość janina studentka
jest szansa, że da się wmówić innemu kolesiowi, że to jego dziecko? mam już na oku syna sołtysa sądzicie, że starzy będą zadowoleni z takiego kandydata?

Gość też odkryłam amerykę
Jestes pierdolnięta. Boisz się, ze rodzice nie zaakceptują genów wnuka dlatego chcesz zabić dziecko? Jebnij porządnie baranka w ścianę idiotko. Wiesz? Ty to dziecko chcesz ukatrupić dla kasy... sama w życiu po psychologii nie osiągniesz NIC! Ale... tatunio ma własną firmę i jak się wyrzeknie wg niego "skundlonej córuni" to zostaniesz bez pieniążków tatunia... och! Jak mi przykro!

Gość Twój chłopak zrobił bardzo
dobrze! Dobry cukiernik w tych czasach może lepiej zarabiać niż psycholog to raz. Dwa zawsze taki cukiernik może podnieść swoje kwalifikacje! Trzy - Twój ojciec dorabia się na ludziach pracujący na czarno, pewnie płaci im psie pieniądze i jest jeszcze z tego zadowolony że wykorzystuje ludzi którzy nie mają na chleb.

Gość to raczej chłopak powinien
bać się genów tego dziecka bo dzieciak napewno otrzyma 25% genów swojego dziadka!

Może sama powinnaś się udać do psychologa? Na miejscu Twojego byłego postąpiłabym identycznie. Dlaczego nie postawiłaś się w jego obronie? Dlaczego go nie wspierałaś? Myślę że gdybyś porozmawiała z nim o tym to inaczej wszystko by się potoczyło. To co zrobisz to Twoja indywidualna sprawa. Moim zdaniem powinnaś wybrać inny kierunek studiów bo jeśli zamierzasz być psychologiem to bez kitu bałabym się do Ciebie trafić. Robisz nie tylko sobie krzywdę ale innym dookoła. Co z Ciebie za człowiek? A słyszałaś coś o etyce? Gdzie ta etyka w Twoim przypadku? Brak mi słów...

Ty i Twoja rodzina nie dorastacie chłopakowi do pięt, pomimo że pochodzi z "nędznej rodziny" i ma braki w wykształceniu. Wy za to jesteście nowobogackimi prostakami i pytam ... jak można być takim chamem jak twój ojciec , aby tak nagadać i potraktować chłopaka. Wiesz myślę, że jakbyś była faktycznie w ciąży to może twój tatuś ci nie pomoże ale myślę że ten nędzny chłopak uzna dziecko. Bo on jest uczciwy a twoja rodzina właśnie "nędzna" . Mam nadzieję, że nie jesteś w ciąży bo straszna krzywda i dla dziecka i dla ojca dziecka.

Gość kassika
Mam nadzieję, że NIGDY nie będę musiała korzystać z twoich porad. Oczywiście, że powinnaś iść do łóżka z synem sołtysa, przecież to na pewno zacny człowiek. Wnuk sołtysa to brzmi dumnie... Lepiej nigdy nie zachodź w ciążę, dla dobra narodu...

Gość przeciez to jest
tepe prowo :D a wy lykacie

Gość Ockg
Prowo!!! Mamusie glupie pelikany