Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hannibal111

PiS chce oskarżyć Rosję o akt międzypaństowego terroryzmu.

Polecane posty

Gość hahahahhahhahaahahahhahahaaaa
hahaha o gaz chodzi nie łopie!! PRĄdu !! hahahahahha

Gość dżentelmeni nie piją przed 12
nie dość, że twój blog jest chujowy jak barszcz i nie zawiera wartościowych treści, jedynie skopiowany bełkot, to jeszcze jesteś psycholem zakładającym moszne na słoik :D

Mój blog to obecnie główna konkurencja dla stron takich jak TVN24, czy RMF24. P.S. Byłem dzisiaj w aptece wybrać zamówioną maść. Pracuje tam śliczna stażystka-Skarb. Ma na imię Magda.

Gość dżentelmeni nie piją przed 12
przecież o tobie i twoim blogu nikt poza kafeterią nie słyszał :D

Nie wykluczam że to był zamach ale to jeszcze nie jest pewne:P.Do tego nawet jak był zamach nie ma dowodu na to że to nie był zamach np. USA albo Izraela:P. No i gdyby był sensowny rząd w Polce(czyli nie po ani pis ani nic innego co teraz jest w sejmie) to by mnie bylo problemu nawet bez ruskiego gazu:D.

"Hannibal111 Mój blog to obecnie główna konkurencja dla stron takich jak TVN24, czy RMF24. P.S. Byłem dzisiaj w aptece wybrać zamówioną maść. Pracuje tam śliczna stażystka-Skarb. Ma na imię Magda." Podejrzewam że ona popiera pis:D.

Ale wracając do sprawy: PiS chce oskarżyć Rosję o "zamach smoleński", na tej samej zasadzie na jakiej polski rząd na uchodźctwie oskarżył Związek Radziecki o mord na polskich jeńcach w Katyniu. Sprawy jednak istotnie się różnią. W Katyniu stwierdzono dziury po kulach w czaszkach zabitych, natomiast w przypadku Smoleńska nic bezpośrednio na zamach nie wskazuje.

obaj wiemy, że żadnego zamachu nie było, różnica polega na tym, że ja mam to w dupie, a ty próbujesz odwrócić uwagę od wlasnych słabości wykorzystując każdy nadarzający się temat

Zasadnicze znaczenie mają konsekwencje jakie dla Polaków może mieć polityka PiS-u. W najlepszym razie Polska zostanie uznana za "niepoważną" - ponieważ wysuwa poważne oskarżenia bez dowodów, a najgorszym Rosja odetnie nam gaz. Jak będziesz przy minus 20 stopniach C szedł z taczkami i siekierą po chrust do lasu, to zrozumiesz że za rządów PO-PSL wcale nie było źle.

Cóż z drugiej jednak strony odcięcie gazu może pozwoliłby nam na uniezależnienie się od Rosji. Wątpię by Rosja chętnie pozbyła się źródła dochodu jakim jest sprzedaż gazu Polsce.

Tego się nie da przyjąć na luzie. Polityka międzynarodowa to nie polski sejmowy folklor, że można mówić co ślina przyniesie na język. Z sugestii wysuwanych przez PiS mogą wyniknąć dla Polski poważne konsekwencje.

według autora zadłużenia żadnego nie ma, on dalej ma klapki na oczach w postaci dodatniego PKB, które stopniało w oka mgnieniu, no ale cóż... wódz twierdzi co innego więc czemu. nie mielibyśmy mu wierzyć