Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fidża mamoto

przywiozlam dziciakom zestawy MC Donalda do domu i rzucily sie jak lwy :/

Polecane posty

Gość fidża mamoto

frytki jedza, ciasteczka, sosy,napoje, szejka , ciesza się jak wariaty a sama jestem przeciwnikiem tego MC Donalda nie jem i nigdy nie kupuje tylko dziś wyjatek zrobiłam :O

Gość fidża mamoto
miały gnoje szlaban na żarcie przez tydzień po tym jak przyłapały nas z mężem podczas coniedzielnych igraszek :o

Gość Fanfik
będzie tęgie sranie

Dzieci zawsze lubią :) a Ty nie przesadzaj z tym obrzydzeniem, jak raz na 2 miesiące dostaną to nie umrą od tego

Gość fidża mamoto
jak zobaczyłam jak się ciesza i jedzą to aż żal im zakazywać nigdy tego nie kupuje bo niezdrowe a taka radochę mają raz na dwa miesiące może będę kupować

Gość fidża mamoto
jak nikt nie patrzy to podjadam im frytki :classic_cool:

Gość wszedxie tylko
nie w mc donalds- sama chemia! wygrali kiedys proces- babka twierdzila, ze sie zatrula miesem z maca, a oni udowodnili, że nie- bo burger miesa nie zawierał... Poszukacje filmow na yt jak te frytki burgerki sie psuja- wcale prawie :) po kilku tyg fryty jaj swieze nadal, a normalne frytki- dla porownania już sie niemal rozlozyly. Nigdy nie jem w macu odkad to wiem. Bedzie pare lat i wole byc glodna jesli nie mam innego wyjscia niz jesc ten syf a dziecku nigdy bym tego nie kupila

Gość prawictwo pospolite121
to juz kebab lepszy od mc donalda .. i mniej chemi

Gość prawictwo pospolite121
a tak całkiem serio . To nie powinniscie kupywac zagranicznych produktów .. Oslabiacie w ten sposób polską gospodarke .. .. Mcdonald , coca cola , ja omijam te produkty szerokim łukiem