Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeteryjna kobitka

Pomóżcie - gołąbki z tartymi ziemniakami

Polecane posty

Gość Kafeteryjna kobitka

Mam zamiar ugotować dla pewnej osoby gołąbki z tartymi ziemniakami. Czytałam rożne przepisy i z tego co widzę trzeba dodać jajko do przetartych ziemniaków. Problem w tym, ze ta osoba jest wegetarianka i nie je nawet jajek. Czy mogę utworzyć ten ziemniaczany farsz bez jajek?

Gość mam kręcioła
dowal maki ziemniaczanej i da się bez jaj :D

Gość bywajta [czesc]
możesz, ale może się nie ''związać'' i będzie ''mamałygowate'' - zależy od gatunków ziemniaków

Gość podaj marchwkę
na liściu sałaty, może będzie pasować, inaczej urobisz się po pachy a ta jeszcze grymasić będzie :o

Gość mam kręcioła
gołabki spod stanika powinny być wypuszczone na wolność bo nie spełniaja standartów unii europejskiej w kwestii rozmiarów klatek dla ptaków :D

Gość Kafeteryjna kobitka
No tak, jak zwykle żadnych konkretów sie nie dowiedziałam. A ten post Kakalaken85 był do mnie?

Gość powiem i ja ......
pierwsze słyszę o takich gołąbkach gdzie farszem są ziemniaki ale skoro ta osoba jest wegetarianką to moja znajoma opowiadała mi jak kiedyś na Mazurach jadła gołąbki gdzie farszem była kasza z grzybami ponoć bardzo dobre poszukaj może takiego przepisu tym bardziej że sezon na grzyby w pełni

a jak dodasz jedno jajko to co się stanie? uczulona jest na jajka i ją wysypie? jeśli nie to na bank się nie skapnie, że tam dodałaś jajko.