Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjefnkewfk;wekf

ja 20... on 38

Polecane posty

Gość kjefnkewfk;wekf

mieszkamy za granica, w polsce ma zone i dzieci. zona go zostawila w sierpniu, nie poklocili sie, dalej sa w dobrych relacjach, ale ona nie mogla zniesc tesknoty za rodzina i wyjechala. chciala, zeby pojechal z nia, ale on tutaj ma bardzo dobra prace, a tam by musial zaczynac od zera, jezyka nie zna. ona mu nie obiecala, ze wroci, obecnie sie z kims spotyka, a on... ze mna. prawie dwa razy starszy niz ja, czy to ma prawo sie udac? czy moze juz na tym etapie (spotykamy sie miesiac) powinnam myslec, co bedzie za kilka lat... i od razu pisze: kwestie seksu tez juz poruszalismy. stwierdzil, ze poczeka ile bede chciala, 5, 10 lat, a moze sie nigdy nie doczeka. ze zalezy mu na mnie, a nie na moim ciele, ze jakby chcial kogos tylko do seksu to by poszedl do burdelu, zaplacil 50 funtow za godzine i mial. cos juz wspomina o jakims uczuciu do mnie...

Gość taki wymoczek jak ty
to moze przypierdolic niedojdo zyciowa ale baranka w sciane Z TAKIM ZYEBANYM RYJEM :D:D:D

Gość kjefnkewfk;wekf
a cos na temat?

szczerze ze stary kutas dla ciebie do tego chytry stary chuj bo pierdoli co chcesz uslyszec zadowolona?

spierdalaj fiutociagu niedojebany pedale :D:D:D

Gość ciocia Jadzia z Solidarności
bardzo dobra różnica wieku. Tylko go pędź do roboty, bo wesoła wdówka musi miec kasiorkę, jak on głupi ciul strzeli w kalendarz.

Gość bguyg
daj sobie z nim spokój jestes za młoda na zużytego faceta z dwójka dzieci i bez rozwodu, bedziesz tylko cierpiec, znajdz sobie faceta w swoim wieku bez takiego bagazu

wkurwiaj kafeteryjny zyebie :D:D:D