Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4rt565656ghgh

powiedzcie mi o co chodzi z tymi iphonami?

Polecane posty

Gość 4rt565656ghgh

co ten telefonik w sobie ma, ze kosztuje ponad 1000 zl, nie rozumiem tego? i ludzie na to sie rzucaja jak muchy do gowna, biorą kredyty, zeby kupic glupi telefinik za 1000 zl?

Gość szoque!
to jest jak maly komputer, nie tylko telefonik ;) osobiscie mnie te sprawy nie interesuja, ani nie zamierzam kupowac... aczkolwiek tobie powiem: zanim zadasz takie pytanie dowiedz sie o czym mowisz :)

Gość ja kupuje komputer
laptopka za 1800 na hooj komu ipod mam samsunga avila i jest super

Gość inzynier serwisowy//zablok
Pierdu pierdu Telefon nie ma nic Jego koszt wytworzenia (ip5) to 480pln w najmocniejszej wersji. Po prostu moda moda i reklama. Moda musisz mieć białe słuchawki. Białe słuchawki są lepsze!!! Iphon jest jedyny w swoim rodzaju. Mimo ze nie ma nawet latarki ale huj. Po co komu latarka. Nie otwarza wma ale huj po co komu wma. Nie otwarza ogg rmvb itd ale huj. Jedynie moda. JEDYNYMI 2 plusami apple jest : a) złącze które daje muzykę na stacje dokujące. Początkowo wydawało się to głupotą. I np samsung z niego zrezygnował bo podnosi koszty. Ale wzwiązku z rozpowszechnieniem jest ok. b) w związku z mania iphona w usa. Masz masę akcesoriów. Których nie masz na inne telefony. Wiatraczki nie wiatraczki itd. Bo wszystko leci prosto z chin do USA. Po za tym to dno. W porównaniu nawet z desire. Po prsotu telefon jest 5 lat technologicznie do tyłu. No ale reklama robi swoje i jak komuś tak powiesz to cie zje. Nie ma co porównywać nawet do galaxy 2 nie mówiąc o 3. Czy note.... Dlatego 99% iphonowców to ludzie z reklamy. Panny w białych kozaczkach, koksiki, i ludzie z IQ< 90 Jw jaki kurwa telefon nie ma dziś latarki choćby ????????? Jedyne co w iphone 5 jest dobre to 3 mikrofony. I to ZRÓWNUJE go dopiero z galaxy s2.

Gość e.s.p
Za 1000zł już można mieć całkiem rozsadnego laptopa (nawet uzywanego) a telefon za dwa lata będzie zwyklym smieciem :D (tak jak wszystkie nowosci) .

Gość inzynier serwisowy//zablok
Za 900 pln masz używanego s3 lub galaxy note ... I wybacz ale taki tel też jest przydatny wystarczy kupować to co ma sens. A nie iphone który od 3 do 5 nic nie ma. Jedyna zmiana to procek o 400mhz i 2 mikrofony.