Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trntr4b

nie mam nic;/ jestem do niczego zarabiam grosze

Polecane posty

Gość trntr4b

na nic mnie nie stac jak patrze na kobiety wystrojone w samochodach plakac mi sie chce, sama jezdze rowerem starym;/ zadna ze mnie dama

Gość 4rt565656ghgh
nie martw sie i tak każdego zjedzą robale, te damy tez hahah

Gość trntr4b
no to pocieszajace w sumie ale co one z zycia beda mialy to ich! a ja od dziecinsttwa zylam w biedzie i w biedzie umre, nic nie zobacze nic nie przezyje

Gość Mia1984
a ile masz lat? gdzie pracujesz/ co robisz na codzień? Skonczylas jakies studia? Masz faceta? On też nie ma kasy?

Gość myśląca bezdzietna
każdy powinien mieć tyle,ile mu potrzeba , nic ponadto. Dlatego lepiej popracuje nad swoim poczuciem wartości a nie nad tym czym jeżdzisz

Gość y98y98
tez tak mialam do lipca .......... a od lipca wzielam sie i juz mam odlozone 8 tys

Gość gnhfgn h
tez zarabiam bardzo malo

Gość y98y98
nie wazna jak zarabiam ,.......... wazne ze zarabiam.

Gość trntr4b
ja mam 1200 zl do tego oplaty za wszytko nie mam faceta nie moge odlozyc 100 zl miecznie a nie mowie o odkladaniu na samochod choruje i potrzebuje lekow i rehabilitacji co pochlania kase i tyle 30

Gość y98y98
tez tak mialam . zaczelam handlowac fm perfumami- ale znalazlam na to sposob - zadnych grup srup nabojania komus kabzy-postanowilam ze ja zarobie na tym a nie ktos inny, myslalam dlugo i wymyslilam, nie potrzebuje naganiaczy ani bycia naganiaczem potrzebowalam tylko dobrego produktu i stosunkowo niedrogiego.

Gość y98y98
zainwestowałam 1500 zk na poczatek ktore mi sie zwrocily po weekendzie podwojnie!!!!!!!!!!!!!! od tej pory splacilam dlugi odlozylam ubralam sie od stop dp glow i mam glowe pelna wyzwan i pomyslow

Gość y98y98
anal u mnie to 1000 zl

Gość y98y98
zainwestowałam 1500 zk na poczatek ktore mi sie zwrocily po weekendzie podwojnie!!!!!!!!!!!!!! od tej pory splacilam dlugi odlozylam ubralam sie od stop dp glow i mam glowe pelna wyzwan i pomyslow

Gość y98y98
prosze sie nie podzywac. mam taki patent. kolezanka zaczela handlowac tymi perfumami a ja sie z niej smialam ze to wciskanie znajomym i jak jeden flakon sprzeda to bedzie miala 8 zl. ale przemyslalam sprawe jak znalezc sposob zeby to sprzedawac i znalazlam

Gość y98y98
objezdzam samochodem male wsie - na wsiach ida jak cieple bulki te perfumy, wogole jakiekowliek - pod malymi sklepami sie zatrzymuje- ludzie po 3/4 flakony biora. dziennie mam 300-400zk na czysto a ceny wale takie jak mi sie podoba,. dlatego nie ptorzebuje zadnych grup ani naganaczy ide w teren i sprzedaje. a ludzie kupuja

Gość taka_prawda
tak w Polsce już jest.