Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elulllaaa :)

kobieta powinna być kobieta nie jakś pyskatą ladacznicą

Polecane posty

boli mnie fakt ze z kazdym pokoleniem kobiety sa coraz bardziej agresywne, łatwe, nie wyznaczaja sobie granic... nie widza ile zachowan jest poprostu niesmacznychj.... gdybym byla facetem... nie chcialabym wiekszosci dziesiejszych dziewczyn.... nie tolerowalabym palenia papierosow... picia nadmiernej ilosci alkoholu wulgarnego słownictwa.... pomyslalabym: ta kobieta nie wychowa mi dzieci... ona o mnie nie zadba....

Gość mkioui
na miejscu faceta miałabym wstręt do takich bo są bardziej męskie niż kobiece w swoim zachowaniu

Gość prawictwo pospolite121
Prawdziwa kobieta jest jak pijawka .. Wyciąga z faceta wszystkie soki

mysle,że prawdziwa kobieta daje cos ale jednoczesnie czegos oczekuje.... chyba tak powinno byc....

Gość kkkk090
ja jak chodziłam do liceum była taka u mnie w klasie pyskata i chamska taka niby "buntowniczka" ale ona była zwyczajnie niekulturalna i chamska nasz wychowawca ją bardzo lubił chociaż nie była świetna z jego przedmiotu zawsze powtarzał Ola ty chyba będziesz politykiem już to widzę :D

Gość ciocia Jadzia z Częstochowy
bo Pan Bóg jak stwarzał Ewę, oprócz żebra dodał niektórym kawałek kutasa, Adamai dlatego mamy kobiety i inkubatory do rodzenia bachorów.

zupelnie nie rozumiekm jak brak kultury moze byc fajny. baa! nawet brany jako autorytet....

Gość oollujhjjh
ellulaa nawet nie wiesz jak bardzo zgadzam sie z toba. tak mnie wkurza np. to dawanie facetom dupska bez slubu przez wiele lat, albo jakies meiszkanie na kocią łapę... gdzie sie podzial ten wstyd u kobiet? nie ma go, teraz wszystkie są bezpruderyjne i latwe, zero szacunku do siebie

od razu widać, żeś niereformowalna katoliczka. Kobiety po prostu stają sie partnerami, czy partnerkami chłopów i to wszystko. Ale jesteś za głupia by to zrozumieć, juz twoja durna mamusia o to zadbała.

Gość mkioui
mylicie pojęcia,nie chodzi o mieszkanie na kocią łapę a o jakiś szacunek do siebie,o lepsze zachowanie a nie jak ostatnia chamka to dotyczy także facetów

Gość mkioui
ciocia jadzia jest typowym przykładem buractwa co umie tylko wyzywać,partnerstwo to znaczy chlanie do nieprzytomności i puszczanie się?Odróżniasz pewną siebie kobietę,partnerkę od wiesniary i meliniary dziecko?

Gość oollujhjjh
ja mam takie zdanie, dla mnie mieszkanie na kocią łapę to zwykle szmacenie sie i zepsucie kobiety, facet takiej nie szanuje, no taka ladacznica a nie kobieta. dla mnie ideal kobiety to taka delikatna, wrażliwa, co sie szanuje, z seksem potrafi sie wstrzymac, zna swoją wartosc, nie godzi sie na wykorzystywanie jej, no jest to dla mnie zaprzeczenie kobiecosci po prostu.

Gość mkioui
no tak,na brak argumentów trzeba pisać głupoty,taki jest poziom kafe

Gość andriusss
oollujhjjh jeste bankowo strasznie brzydka niestety i tak sobie wmawiasz bo nikt Cie niechce , albo jak chce to jakis nieudacznik zyciowy . A co do autorki tematu to racja kobieta powinna byc kobieta . Ale nie starym mocherowo idiotka

Gość oollujhjjh
a jak teraz czytam fora i 90% kobiet daje dupska na kocia lape i czują sie z tym super takie wyzwolone ladacznice, to wlos sie na glowie jeży, gdzie sie podziala te delikatnosc kobiet, to poczucie wstydu? nie ma tego juz. liczy sie korzystanie z zycia, seks i kasa. oczywiscie, ze lepsze takie cos niz bycie prostytutką, ale jedna kocia łpaa tez mi sie nie podoba i nie rozumiem jak kobiety mogą sie tak szmacic w imie czego? facet porucha taką, znudzi sie i kop w tylek, szuka nastepnej. łatwo przyszlo, latwo poszlo.

o ile ten post byl do mnie .. to odpowiem :jestem niewierząca.. ja nie widze problemu aby partnerzy sypiali ze soba... ssama jestem z chłopakiem i mysle ze nie ma nic lepszego... kobieta ktora zachowuje se jak facet.. postrzegana jest jak facet... kobieta ktora jest naprawde chamska, wyzywa , przeklina i robi wiele obrzydliwych rzeczy... wiekszosc normalnych ludzi do takiej osoby nie ma wieszego szacunku....

Gość oollujhjjh
na pewno jestem ladniejsza od ciebie szmato, uderz w stol a nożyce sie odezwą, prawda boli co? faceta mam i to bardzo mądrego, ty na takiego nie zaslugujesz i nigdy miala nie bedziesz

Gość oollujhjjh
ellulna to ja czegos nie rozumiem. SAMA JESTES LADACZNICA, DAJESZ CHLOPAKOWI DUPY BEZ SLUBU TO PO CO ZAKLADASZ TAKI TEMAT NA FORUM? HAHAHA kociol przyganial grankowi haha dobre przeciez ty sama jestes ladacznica, tak!!!

Gość mkioui
jak jest się długo w związku to nie ma nic złego że się mieszka na kocią łapę i uprawia sex,ślub to tylko papierek

kobieta powinna być kobietą, jeśli ma charakter pyskatej zołzy, to jej urok, a jeśli sie to podoba partnerowi, czy partnerce, to plus dla niej, a nie potulna arabka, co nastawia dupsko i ryj do lania. Mijają czasy patriarchatu na naszych oczach i coraz trudniej to zrozumieć hierarchom KK , niestety.

Gość mkioui
ollujhjjh porównujesz dwie zupełnie różne rzeczy z braku argumentów idiotko

Gość oollujhjjh
przecież jak dajecie dupy bez ślubu to same jesteście ladacznicami, o co wam chodzi? jaki sens ma ten temat? sama sypia z chłopakiem, jest ladacznicą, a czepia sie pyskatych ladacznic? no tak ty nie ejstes pyskata moze, ale ladacznicą to jestes.

Gość mkioui
sypia z jednym chłopakiem a nie codziennie z innym,poza tym temat jest o wulgarnych,chamskich kobietach o ich mało kobiecym zachowaniu

Gość cioty kkk
To wg ciebie kobieta powinna. A kim ty jestes,by tak mowic? Wsadz swoje przemyslenia w biblie i wyjazd do kosciola. Chuj cie obchodza inne kobiety,patrz na swoja sraka,ktora notabene pewnie nawet baka nie puszcza, i odpierdol sie :)

jeśli kobieta jest pyskatą ladacznicą to jak nazwać, tego fiuta co z nia sypia? Bo do tanga trzeba dwojgą....

oollujhjjh nie musisz nikogo wyzywac :) nie musisz sie denerwowac... ladacznica... według mnie to dziewczyna która powiedzmy brzydko puszcza sie na prawo i lewo... seks jest dla niej życiową zabawa i podstawą.... taka kobieta nie potrafi sie zwiazac i zyc w prawdziwym zwiazku.... a w urawianiu seksu z wlasnym partnerem z ktorym jest sie ponad 4 lata to chyba nic złego.. ;] przyajmniej w moim przypadku

Gość obwisły cyc 87
A co masz do papierosów i alkoholu? To co, ja nie mogę sobie usiąść przy piwku i sobie zapalić? A facet może? Żałosna jesteś.

i może jeszcze mam potulnie potakiwać kiedy ktoś mi robi krzywdę? jasssne :D i bardzo dobrze, że kobiety są coraz silniejsze- przynajmniej potrafią się obronić i domagać swoich praw. Prawdziwa kobieta musi się umieć bronić, świat to nie jest miejsce dla przewrażliwionych księżniczek.

do Jadzi :P dobrze ze poruszyłąs i to - plus dla ciebie taki facet moze roznie do tego podchodzic.. moze pomyslec latwa sztuka... dlaczego by sie nie zabawic ?? moze jest tak samo glupi i tak samo nie ma poczucia wlasnej wartosci moze jest tak napalony ze wytrzymac nie moze... niewiem... ale tutaj trzeba zauwazyc pewne przyslowie "jak suka nie da to pies nie wezmie" proste....