Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

wygraliscie kiedys w lotto multi lub cos inego ?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 23
Nie

Gość cte
miesiąc temu 170 zł w multi multi czy jak to się nazywa. A tak to jakieś 2 zł dawno temu

Gość bogacz lotto
tak ze 2 zł - raz na 2-3 miesiące w losach Lootowych ;) w kupony gram tylko jak jest kumulacja powyżej 20 mln :classic_cool: jak mniej i tak się nie opłaca kupować ;) - na razie 0zł wygranych

Gość gość
moj wlasny, osobisty dziadek :) wygral w 85tym duzego Fiata :) a moja przyjaciolka wygrala sporo sume, nie bede tu pisac na forum ile. Ale do konca zycia pracowac nie musi. Kawalek kasy dala nam:) dzieki temu mamy mega dostatnie zycie

Gość gość
Ja wygrałam kilka razy po 20 zł w zdrapki ale to z 10 lat temu. Gram przy kumulacjach lotto i ze 3 razy trójkę trafiłam.

Gość gość
ja w zdrapkach, parę razy po 2 i 5 zł, a raz to 50zł :)

Gość gość
2 czwórki w 2 zakładach za 1 razem.

ja najwięcej wygrałam w lotto 2,5 tysiąca zł i 240 zł w multi multi, w kaskadzie dychę, mniejsze kwoty mam często bo...często gram :D

Gość gość
Raz trafiłam 4 czwórkę w lotto i dwa razy trójkę, a gram z pięć razy w roku. Poza tym mam kilka mniejszych wygranych z konkursów nie losowych, tylko na kreatywność, w nich bierze zwykle udział mnie osób, więc i większa szansa jest. Wśród tych nagród były np 4 flaszki rumu Bacardi, zestaw przyborów szkolnych, ręcznik, kosmetyki, i różne drobiazgi typu kubek, smycz czy futerał.

2,5 tysiąca wygrałam w dużego lotka jeszcze jak był, trafiłam piątke ale nie byłam jedna ;( i po tyle wyszło.

Gość gość
a co komu do tego ???

Gość gość
kto wygrał 20k baniek?

Gość Sir Galahad z Avalonu
6 albo 7 razy 700 plnów w multi multi (trafione 5 na 5), parę razy 120 złotych w multi multi (5 z 6) i kilka razy czwórkę w lotto, ale jak jeszcze tańsze zakłady były. Staram się kilka razy w tygodniu wysłać dwa zakłady multi multi bez plusa. Skreślam po 5, albo 6 liczb. Kiedyś jak było jedno losowanie dziennie to wydaje mi się, że częściej mi się takie większe nieco pieniążki trafiały. W Lotto odkąd jest po 3 zeta lub z plusem po 4 zeta praktycznie nic nie trafiam większego. Wysyłam malutko przy jakiś kumulacjach. Nigdy nic nie wygrałem sensownego w minilotto i Keno, więc sobie odpuściłem te zakłady w ogóle.

Gość llllllllllllllll
wiadomo ze zawsze puszczają takie zestawienie kulek które im się najbardziej opłaca, więc prawdopodobieństwo dużej wygranej jest prawie zerowe, ale ludzie są naiwni, im mniej ludzi gra tym mniejsze są szanse dla kogokolwiek bo tym łatwiej jest im ustawić kulki zeby im sie oplacało

Gość gość
Kilka razy 50/100 zł i mniej w zdrapce raz 4 w lotto = 280 zł raz 4 w mini lotto = coś koło 400 zł 2 razy ok 500 zl w STS telewizor smart tv w konkursie internetowym i kilka razy jakieś pierdoły typu koszulka, piłka w różnych konkursach na necie...

Gość gość
8500 na rękę w lotka( z******ta piątka), 16 lat temu, 1000 w extra pensji , we wrześniu ubr., + kilkadziesiąt czwórek ( ok. 30 w przeciągu 20 lat , od 100 do 280zł), + przez 20 lat ok. 100 trójek w lotto i mini.

Gość gość
Gosc wyzej jakies zapiski prowadzi ze pamieta wszystko hehe Ja trafialam glownie trojki w duzym, na oko moze z 15 razy trafilam od czasu gdy zaczelam grywac. Ostatnio trafilam czworke w duzym lotku z plusem i 100zl za to dostalam

Gość gość
Takie gry są bardzo emocjonujące. Ja zaglądam też często na playlotto.eu.

Gość gość
Na playlotto.eu można fajnie się pobawić w takie gry.

Gość gość
Osobiście bardzo często zaglądam na playlotto.eu. Bardzo fajna strona.