Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MUody20

Problem z rozmiarem prezerwatywy

Polecane posty

Gość MUody20

Nie mogę dopasować rozmiaru prezerwatywy do swojego przyrodzenia.. Nie wiem ile mam cm na pewno ponad 20 kupiłem jedne, pękła w trakcie stosunku, druga ledwo co wcisnąłem.. Masakra. Kupuje w aptece, durexy. Przejdę do sedna, czy są różne rozmiary prezerwatyw? Wstydzę się pytać o większe rozmiary :O

Jeśli byłyby zbyt krótkie to mogłyby się zsunąć, ale raczej nie jest to powodem ich pękania. Problemem może być raczej ich średnica. Z tych prezerwatyw, które sa ogólnie dostępne durex ma największą średnicę (a przynajmniej miał kiedy używałam gumek). Możesz poszukać w sex shopach czegoś większego, ale możliwe, że nie rozmiar jest problem, a sposób zakładania/przechowywania itp.

Gość są, ale tylko w necie raczej
kupisz. Sprawdź na przykład "trojan magnum", są też inne marki dla większych sprzętów, ale z głowy nie podam (google nie gryzie). Mąż ma ten sam problem, obwód penisa jest na tyle duży, że nawet durek xl do niczego jest. Europejszycy mają po prostu małe wacki w większości, nie opłaca się linii produkcyjnej dla nielicznych szczęściarzy uruchamiać "P