Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madvied

Zawód

Polecane posty

Gość madvied

Witam. Zacznijmy od tego, że się przestawię. Mam na imię Kornelia i mam 15 lat. Za rok chcę iść do liceum i teraz bardzo myślę o zawodzie, na który będę chciała się kształcić. Robiłam dużo testów z zawodoznawstwa i wychodziła mi albo aktywność społeczna, albo aktywność kierownicza. Od najmłodszych lat uwielbiam rozmawiać z ludźmi. Od 3 lat wykradam z szafy mamy materiały z psychologii. Chętnie je czytam. Kilka razy przeglądałam i przeczytałam kilka rozdziałów z książki o psychologii dla studentów. Większość moich znajomych uważa, że psycholog to moja przyszła praca. Z psychologii najbardziej uwielbiam socjologię. Drugą rzecz, którą uwielbiam robić jest planowanie działaniem ludzi. Kilka razy musiałam zorganizować jakieś zabawy w szkole, a nauczycielki bardzo mnie chwaliły widząc moje efekty pracy. Z jednej strony socjolog a z drugiej logistyk. Jest może jakiś zawód, który łączy te obie rzeczy ? Bardzo byłabym wdzięczna na odpowiedzi. A może wiecie na co teraz lepiej jest się kształcić ? Pozdrawiam.

Gość fgftjtj
Musisz mamie książki wykradać? :o Co za patologia. :o

Gość madvied
" wykradać ", wybacz za pomyłkę.

Gość Bananaaa
po socjologii nikt nie znajduje pracy. stawiaj na psychologie