Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani Busz

Busz pomiędzy nogami...

Polecane posty

Gość pani Busz

Witam. Mam problem. Otóż mam włosy łonowe na udach!!! Dokładnie to tak dziesięć centymetrów na udach. Włosy wystają mi poza majtki :/ Dziewczyny czy wy też tak macie?

Po 1 nie mamy a po 2 gdybyśmy tak miały to byśmy coś z tym zrobiły. Nie golisz się tam? Nie wiem jak można tego nie robić.

Gość jolahh
polecam depilację laserową

Gość hhhhhhhhhhhhhhuggoo
trzeba sie depilowac i po kłopocie

Gość do pani busz
miałam tak i po goleniu straszne podraznienia, to był mój koszmar, zyłam z tym wiele lat ale od dwóch lat mam spokój, odwazyłam sie na depilacje laserowa.... chyba najlepiej zainwestowane moje pieniadze i jaki komfort psychiczny, naprawde

Gość pani Busz
Oczywiście, że się golę i starannie dbam o higienę! Ale na dłuższą metę to męczące... i pytam się was po prostu czy wam też tak daleko rosną włosy... Ile kosztuje taka metoda laserowa i gdzie taki zabieg można wykonać i co ile lat?

Tez tak mam :( do tego zawsze jakieś krostki na pipie ( jade tam depilatorem). Żaden facet jeszcze nic nie mówił, ale ja swoje wiem :O Ginekolog powiedziała mi, ze tylko wosk, inaczej będę tak wyglądać po każdej depilacji. Mam zamiar sie umówić na wizytę, bo to mnie wykancza. Te włosy lonowe na udacb tez :O są grubsze te normalne na udach.

Gość jdkcck
Serio depilacja laserowa pomaga? Ile zabiegow mialas w sumie? Bujny zarost? Twardy?

Gość laser i spokój
jesli owłosienie jest mocne to laser i spokój na długi czas

Gość do pani busz
mnie laser bardzo pomógł, miałam bardzo mocne owłosienie, od ciagłego golenia latami włosy sie wzmacniały , noi skóra podrazniona... cud własciwie juz po pierwszym zabiegu ale nie dlatego,ze wszystkie włosy wypadły ale dlatego ze bardzo sie przerzedziły i skonczyło sie wrastanie włosków i podraznienie ....dla mnie cud po prostu, bo był to mój straszny kompleks , przeogromny .... pierwszy laser miałam gdzies niecałe 2 lata temu ....zabieg powtarzany co jakies 3 miesiace, niecałe 3 miesiace... ja robiłam depilacje w łodzi, zabiegów miałam chyba z 6 ....prawie wszystko usuniete...zostały jakies włoski ale takie jasne i słabe juz i malutko

Gość pani Busz
A ile Cię to kosztowało? Ja też mam te czerwone krostki po depilacji :/ Dlatego to dla mnie udręka :/ Mam 19 lat. Myślicie, że mogę taki zabieg wykonać, czy czekać jeszcze kilka lat?

Gość filifil
podnoszę temat i dołączam się do pytania z postu na górze

Gość gośćnn
P***a ogolona to nie p***a! Wlosy maja byc i basta, inaczej to kicha

Gość gość
Lepiej skorzystać z depilacji laserowej http://www.wydepiluj.pl i mieć problem z głowy, ja osobiście nie lubię mieć tam włosów, ale każdy ma różne upodobania

Gość gość
Głupie provo.

Gość gość
Ja golę się maszynką Panasonic na baterie, ma regulowaną głowicę (pion-poziom), przydaje się to przy goleniu trudno dostępnych miejsc :)