Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

evelcia19

oczekujaca...

Polecane posty

czesc dziewczyny.zaczne ze jestem mezatka ktora sie stara o malenstwo.mialam owulke i w tych dniach czestawo kochalismy sie i po owulce odczuwam z obu stron jajniki i ciagnie tak dziwnie i bola plecy,a od niedawna tez czuje sie padnieta jak nie wiem co,a i 2x mialam w nocy gloda ale nie chcialo mi sie wstawac.i czasami mi nie dobrze.te bole nie przechodza a okres mam miec pod koniec tego miesiaca i nie chce miec okresu bo mam juz po 30 i czas na dziecko.dzis nie moglam kawy wypic,czeko gorzkiej nigdy nie lubilam a pare dni temu zjadlam.czy juz po paru dniach moga byc znaki ciazowe?jak myslicie?

Gość czy to jakis zart?
"owulka", "czestawo", "gloda" hehehehe. Ile ty dziecko masz lat?

Gość olewkka
ile ma lat w niku jest podane 19 :-/

głodna to na pewno jeszcze nie:) a reszta to pewnie jakies urojenia których doszukuje się każda mama. Mnie tylko zaczęły pobolewać piersi w dzien okresu i dalej bolą do dziś a to już końcówka 7 mc:)

hehe 19 to nasz dzien slubu chcialam wiedziec czy ktos tez ma jakies tego typu znaki...a ile mam lat wystarczajaco.

kłucie może i wykazywać na ciąże ale na pewno nie głód poczekaj do terminu miesiączki i wykonaj test i powodzenia :) a co do zachcianek hm ... mnie odrzuciło od słodyczy za to pochłaniałam ostre słone potrawy który nie jadłam :D

kłucie może i wykazywać na ciąże ale na pewno nie głód poczekaj do terminu miesiączki i wykonaj test i powodzenia :) a co do zachcianek hm ... mnie odrzuciło od słodyczy za to pochłaniałam ostre słone potrawy który nie jadłam :D