Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carola_0007

Pytania

Polecane posty

Gość Carola_0007

Po czym poznac ze podobasz sie koledze z pracy?? Kazdy raczej w pracy uwaza. Czy to prawda ze jesli facetowi zalezy na kobiecie, to znajdzie sposob aby do niej dotrzec/umowic sie?

Gość flegmatics
Zawsze znajdzie. Nawet ten najbardziej niesmialy.

Gość flegmatics
Ale nie ryzykowalabym w pracy. Szybko sie moze skonczyc i moze byc pozniej conajmniej niestosownie,a do pracy trzeba chodzic..

Gość Carola_0007
dzieki:) tak szczerze to tez tak mysle....i wszyscy by Cie obserwowali i komentowali

Gość Carola_0007
wiec ja sie chyba nikomu nie podobam:( bo nikt mnie nie zaprasza na randke.... mam wszystko na miejscu jesli chodzi o wyglad, nie jestem gwiazda ale jest OK...mam fajna osobowosc....tylko totalny brak szczescia w milosci:( smutne to. tyle czasu juz czekam na druga polowke

Gość flegmatics
Kochana :) nie znasz dni ni godziny,jak cie dopadnie. Zapamietaj sobie te slowa :) Podejrzewam,ze jestes mlodziutka. Nie watp w nic i nic na sile. Trafi sie ktos,sama sie przekonasz.

Gość Anna_Maria <3
Flegmatics, dzieki za wsparcie:) mowie Ci tyle czasu czekalam, i szukalam, tak jak mowilas na sile....i nic nie wychodzilo! ...zamiast sie zajac swoim zyciem..... teraz zdarza mi sie spotykac super facetow... I CO ...zajeci!!! ja sie zajetymi nie zajmuje nie mam ochoty nikogo nikomu odbijac

Gość flegmatics
To przychodzi wtedy,kiedy najmniej sie tego spodziewamy. A przychodzi zawsze. Ale najpierw najwazniejsze to pokochac siebie sama,czuc sie dobrze samej ze soba,wtedy dopiero jest sie gotowym. Nie mozna zyc tylko dla kogos lub kims. I uzalezniac swojego szczescie od innej osoby,bo latwo mozna sie rozczarowac. Glowa do gory :)

Gość Carola_007
kochana jestes:) ostatnio staram sie nie skupiac na tym, ze wciaz jestem sama. myslisz ze w koncu spotkam ta druga polowke? wierzysz w to ze osoby sa sobie pisane/ w przeznaczenie? myslisz ze przeznaczeni trzeba pomoc? np. idac wytrwale swoja droga?

Gość flegmatics
Zyj swoim zyciem,rozwijaj sie,wychodz z domu,spotykaj z ludzmi i badz ortwarta. Jestem pewna. Sama mialam podobnie,tracilam czas na zamartwianie sie tym..w koncu przestalam i poznalam fajnego faceta. Niestety po kilku latach sypnelo sie i znowu przestalam szukac,az pojawil sie ten,z ktorym juz jestem 10 lat. Tak wiec nic nie dzieje sie bez przyczyny. Badz cierpliwa i otwarta. I usmiechaj sie.

Gość flegmatics
I nie gadaj glupot,ze nikomu sie nie podobasz. W koncu cie ktos zaprosi..spokojnie. Jak mawiaja,kazda potwora znajdzie swego amatora :)

Gość Carola_007
ale ja sie caly czas usmiecham:) tak mowia...ze jak sie przestanie szukac to facet sie sam znajduje!!! tyle...ze ja mam pasmo porazek w tym temacie.... nigdy nie bylo kolo mnie faceta ktory mowilby ze mnie kocha, ze mu sie podobam, mowil komplementy....dlatego doszlam do wniosku ze pewnie mam nieatrakcyjny wyglad....nie wiem....nie jestem slodkiej blondynki... moze poprostu skupie sie na karierze, nie kazdemu jest milosc pisana

Gość flegmatics
Oj przestan. Czasem lepiej byc samemu niz miec kogos niewartosciowego obok. Cierpliwosci mimo calego pasma.

Gość Carola_007
wiem:) tylko ze kolezanki maja jeden zwiazek za drugim, biegaja na randki. ale...troche racji w tym jest. jesli mialabym wybierac to wolalabym byc cierpliwa i spotkac naprawde wartosciwa osobe, niz miec duzo zwiazkow o watpliwej jakosci..... tak naprawde to uwazam ze warto czekac na cos dobrego, staram sie nie tracic nadzieji i nie myslec ze cos jest ze mna nie tak:(