Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xccoxccox

Jestem załamana tym jak stoczył się mój syn.

Polecane posty

Gość ghfjd dd d d d
Max wypierrdalaj z foruma tłumoku

Gość 321321312
"Myślę, że stworzyliśmy synowi dobre warunki. Może nawet za bardzo. Najlepszy telefon, komputer, opłacenie treningów i siłowni, dostał na 18 urodziny kurs na prawo jazdy i samochód od ojca. Zawsze miał jakieś pieniądze na wyjścia ze znajomymi, jedzenie na mieście, dobre i firmowe ubrania itd.." Trzeba było tak od razu pisac... :( PO prosty wychował sie z niego egoista, teraz trzeba zeby zycie mu dało porządną lekcję, jak zrobił dziecko to nich idzie i na nie zarabia, ponosi konsekwencje, przestań mu matkowac, gdakac nad nim, porozmawiaj raz po męsku, i zajmij się najlepiej czymś innym

Gość zawsze ta zła..
Nie, nie mialam dobrze i nie udawaj swietej krowy która o zyciu wie wszystko. Miałam ojca tyrana która potrafił 9l budzic w srodku nocy gdy po kolacji nie pozmywalam swojego talerza. Wielu rodziców to zwykłe dno które mysli ze daza odbiad i pójdą na zebranie by sie pokazac i ok- cały trud wychowania z głowy do kolejnego zebrania.Autoka jak pisze dogadywała sie dobrze z nim gdy był dzieckiem- to jasne, wtedy wszystko jest proste, ona mówi on słucha, banał.

Gość polka kuchenna
321321312-az mnie dreszcze przeszly po Twoim wpisie...

Gość polka kuchenna
ja wiem,ze moja mama matkuje bratu...daje pieniadze...potrafila przyjechac rano o 5 obudzic go do pracy:O(snieg ,zima...ona w szlafroku)tzn wtedy kiedy pracowal...(z 4 miesiace?) 4 miesiace takiej jazdy bo jemu nie chcialo sie wstac na 6 rano:(

Gość 321321312
"Ja też miałam świetne oceny, ale zawaliłam szkołe bo chciałam zwrócic wreszcie uwage na to ze jest zle, wolałabym nie miec rodziców i miec wolna reke jak ty- ja miała wyzywanie, zamykanie w pokoju i wypieprzanie mnie do psycholgów" świetne oceny i zawliłas szkołę? Jakim cudem? Ojciec tyran to nieciekawe, ale ja jednak miałam znacznie gorzej i ani razu nie zapaliłam papierosa, nie miełam czasu zeby się nad soba uzalac, wołac o uwage- bo nie było do kogo.... Moja matka jak była chora potrafiła wyc za scianą po 16 godzin, biegała po całej okolicy zaczepiając ludzi, a jak była w szpitalu to kiedyś nawet jak miałam 14 lat sama mieszkałam w domu miesiąc. nikt ze szkoły się nawet nie zorientował, miałam ogromne szczęście, bo nie wiadomo gdzie bym jeszcze zlądowała

Gość xccoxccox
No a co mu zrobiła złego ta dziewczyna, że potraktował ją w taki podły sposób? Wyglądali na szczęśliwą parę. Wydawało mi się przez cały czas, że on ją prawdziwie kocha i że to coś poważnego. Nigdy wcześniej jej nie skrzywdził. Bronił ją zawsze, wspierał.. Nie mogę go zrozumieć.

Gość zawsze ta zła..
Moim zdaniem poprostu latwiej udac ze to dno ma z tego pieprzonego dobrobytu- taka dobra mama- prawda ze tak łatwiej niż przyznanie ze wcale tak ok nie było.

Gość zawsze ta zła..
321321312 Chyba jestes strasznie ograniczona jezeli uwazasz ze ty miałas najgorzej a cala reszta swiata miała idealny domek. Tak- uczyłam sie swietnie, a zawaliłam bo uciekłam z domu, nie chciałam ich znać. Ty miałas gdzie wracac ja nie.

Twój syn to frajer a nie prawdziwy mężczyzna :o Czy gdzieś pracuje? Jeśli nie to przestańcie Go utrzymywać. Szczerze Ci współczuje. Ale nie powinnaś myśleć tak, że lepiej by było gdybyś Go nie urodziła. To Twoje dziecko, mimo wszystko...

Gość zawsze ta zła..
To że wygladali na szczęsliwych nieoznacza ze w miedzy czasie cos się zminiło- czy jestes pewna że ona jest taka idelana? a moze poprostu go zdradziła, oszukała zawiodła? Chyba i tak się nie dowiesz, nie masz z nim kontaktu wiec ja bym nie liczyla na to że usiadzie i pogada, pewnie ci zupełnie nie ufa.

Gość do Maxa
"dlaczego nie byłaś na skrobance?" Pewnie (podobnie jak Twoja matka) myslała, ze płód wyrosnie na człowieka. Jak widać obie się przeliczyły.

Gość xccoxccox
Pisałam kilka postów wstecz, że syn nie pracuje. Nie sądzę by tak było. Syn po prostu zostawił ją na wieść o ciąży.

Gość 321321312
To Twoje dziecko, mimo wszystko... to juz dorosły a nie dziecko... :( I tak go trzeba traktowac

Gość xccoxccox
Jak pytałam syna czemu tak potraktował swoją A. powiedział mi, że on nie będzie się bawił z jakimś głupim dzieciakiem i ma to gdzieś.

Gość fsssssssssss
no to razem z małżonkiem przygotujcie się na płacenie alimentów, autorko!!!

"do Maxa "dlaczego nie byłaś na skrobance?" Pewnie (podobnie jak Twoja matka) myslała, ze płód wyrosnie na człowieka. Jak widać obie się przeliczyły." Co za brednie:P.Ja nie jestem w odróżnieniu od jej synalka uzależnionym degeneratem:P.No i z niecierpliwością czekam aż wreszcie synalek autorki trafi do pierdla:classic_cool:.Jak nie chciała się wyskrobać to będzie zasłużona kara:P.

Gość 321321312
mi sie zdaje, że wychowanie ma spory wpływ, ale jest tez jeszcze charakter. Nawet najb. rozpuszczony gówniarz niekoniecznie zostawi dziewczynę w ciązy. Oprócz tego że rozpuszczony, to chyba jest bez uczuc... :(

Gość fsssssssssss
""Jak pytałam syna czemu tak potraktował swoją A. powiedział mi, że on nie będzie się bawił z jakimś głupim dzieciakiem i ma to gdzieś. "" no to ty też nie baw sie ze swoim dzieciakiem - on nie chce sie zajmować malutkim dzieckiem, a ty żywisz dorosłego kutafona!

Gość xccoxccox
W ogóle syn kazał swojej dziewczynie poddać się aborcji gdy mu powiedziała o ciąży. Jak można być takim potworem?

Gość do Maxa
Jakie konkretnie objawy w czasie ciąży sugerują, ze wyda się na świat potencjalnego degenerata, hę?

Gość xccoxccox
Rozmawiałam z tą dziewczyną co będzie dalej. I ona powiedziała, że nie zgodziłaby się mimo wszystko na aborcję bo to wbrew jej zasadą. W końcu to dziecko nie jest niczemu winne. W każdym razie pomożemy jej bo będziemy dziadkami.

skoro miał komisy w pierwszej i drugiej klasie - to jakim sposobem zdał maturę ?:)

I jakie płacenie alimentów? On ukończył 18 lat więc prawnie rodzice nie biorą odpowiedzialności za jego zachowanie.