Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Persefona650

Dlaczego wyglądam tak obleśnie?

Polecane posty

Gość Persefona650

Cześć, piszę, bo po prostu jestem zdołowana. :( Mimo, że w ostatnim czasie udało mi się schudnąć prawie 10 kg, nadal wyglądam nieatrakcyjnie w stroju kąpielowym. Moje BMI wynosi 20,3 - a więc wszystko niby ok - ale tak naprawdę wcale nie ok. Po pierwsze - mam nadal grube uda i wydaje mi się, że ani krzty tłuszczu z nich nie straciłam po diecie - jak to możliwe ?! Co zresztą czuję po spodniach które w pasie na przykład zrobiły się luźniejsze, a w udach ani trochę. Po drugie, gdy stanę profilem, to mój brzuch wcale nie jest tak płaski i zaznacza się taka jakby fałdka. Po trzecie jestem jakaś za szeroka, i mam wrażenie, że od pasa w dół wyglądam "ciężko", nieproporcjonalnie do góry. Jestem zła, wręcz wściekła, bo nie po to się odchudzałam, żeby nadal wyglądać jak pasztet. !!! Ile jeszcze ? Kolejne 10? :(

Gość Persefona650
Chyba żartujesz, to nie jest seksowne !!!!!!!!!!

Gość Persefona650
ja tak nie wyglądam...

Gość ajsaghwuy
Pokaz cycki szmato

Gość levviatan, serio takie figury
Ci się podobają??? no, to miód na moje zbolałe serce;) ja mam podobną figurę i jej nie cierpię. Mam stosunkowo wąską talię (64cm przy wzroście 165cm) urodziłam dwójkę dzieci ale tyłek wielki. Choć jestem dość szczupła (55kg) to mam wrażenie, że ten mój zadek jest koszmarny. No ale skoro są faceci, którzy takie figury lubią to jest mi lżej;)

no skoro tak mówisz;) myślę, że z czysto babskiego punktu widzenia to wada i to ooooogromna, ale nie od dziś wiadomo, że kobiety patrzą na siebie głównie przez pryzmat innych kobiet. Już drugi raz w ciągu ostatnich miesięcy słyszę taką opinię, więc może coś w tym jest hehe

Gość KarmazynowaMania
Taaaaa - niby faceci mówią, że lubią jak kobieta ma trochę ciała, ale jak przychodzi co do czego, to lecą na te o smukłej figurze, długich nogach etc.

myślę, że większość facetów rzeczywiście woli szczupłe kobiety ale mnie nie chodzi o "więcej ciała" bo ja akurat jestem dość szczupła tylko o duży jak na taka figurę tyłek. Ja u siebie nie znoszę tej dysproporcji pomiędzy bardzo szczupłą "górą" i wąską talią a cóż, rozbudowanym "dołem".