Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dssadassddsa

Zostawił mnie, straciłam poczucie własnej wartości, i chyba słusznie...

Polecane posty

Gość dssadassddsa

Dużo rozmawialiśmy. Zapytałam go na przykład, czy jeśli zacznęsię z kimś spotykaćto czy będzie mu to obojętne. Odpowiedział, że "nie wie" (czyli w domyśle nie). Tymczasem mówił mi o jakiejśswojej byłej, którą widywał co zjazd ze swoim znajomym (zaczęli sięspotykać), i że bardzo go to bolało. Pewnie ona go zostawiła. W każdym razie właśnie zobaczyłam jak ona wyglądała... i nie dziwię się, że chciał z nią być. Po prostu 10/10. Jakiemuś koledze pisał o rozstaniu z nią, że to była dla niego "emocjonalna katastrofa" Płaczęchyba od godziny :( Do mnie na pewno nie czuł tego co do niej, i ma mnie w dupie, bo jestem chujowa... dlatego teżmnie zostawił... a ona świetna z wyglądu, i pewnie teżcharakteru... po tamtej załamanie, a po mnie zupełnie nic :( Nie chce mi siężyć

Gość khokrtpt
Nie możesz budować(lub wręcz rujnować) poczucia własnej wartości w taki sposób. Nie porównuj się do nikogo, to Cięjedynie zgubi. Z czasem będzie lepiej. Też miałam złamane serce, teżźle sięczułam, i to nie raz. Pewnie jesteś jeszcze młoda, i sama sięprzekonasz, że mam rację. Głowa do gory :)