Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ritmolatina

dziwny naprawdę dziwny jest ten świat

Polecane posty

Gość ritmolatina

kiedy wydaje wam się że wszystko widziałyście kolejny dzień przynosi nowe przygody. poznałam przedwczoraj faceta, przystojny niedzieciaty kawaler koło 30tki, kulturalny (nie gej haha) domek w jednej z najlepszych dzielnic naszego miasta, zarobki z tego co mówi nasz wspólny znajomy ok 40tys miesięcznie i niby wszystko co powinien książę z bajki mieć i... jego samochód. jeździ 8 letnim golfem. nie rozumiem jak człowiek o jego pozycji może jeździć autem na które zarabia w 2 tygodnie? on się tłumaczy, że nikomu nie musi niczego udowadniać, ale dla mnie to obciach i dziwactwo:O

Gość ritmolatina
fakt że jestem materialistką i za przewóz nowym furaczem opierdalam pauki po same kokosy, czyni mnie lepszą:)

Gość kakarina
Dziwne jest to, że taki bogaty facet, do tego normalny jeszcze się sam uchował. A że stare auto ? ;p Widocznie nie przywiązuje uwagi i prawidłowo !

Gość ritmolatina
nie gadajcie, że wy nie patrzycie w co facet się ubiera i czym jeździ bo nie uwierzę... takie historie tylko w filmach romantycznych... a podszywaczowi dziekujemy

Gość lokfarhin
Brawa dla tego pana. Widocznie jest gościem z klasą i nie musi niczego udowadniac stanem posiadania. Ma w d... opinie innych i tak trzymac! A jak nie rozumiesz.. no cóż.. Jego auto, to nie twój problem.

Gość ritmolatina
on twierdzi, że go lubi bo go nigdy nie zawiódł w przeciwieństwie do ludzi i to mu wystarcza czego oczekuje od auta. no i że to jest jego wybór a nie pokazówka dla sąsiadów. dla mnie to tak jakby ładna dziewczyna ubierała się w worek bo przecież nie szata zdobi człowieka...

Gość lokfarhin
wiesz.. nie każda laska jest blacharą, czy materialistką, jak to ładniej ujełaś. nie każdej robi się mokro na widok faceta z ferrari. sama kasę zarób jak ci tak na niej zależy

Gość ritmolatina
mi nie zależy tylko się dziwię bo ludzie mimo, że go ogólnie lubią to się nabijają. a przecież mógł to łatwo uniknąć. po co mu to? np jak odwiózł mnie do domu znajomy nie pytał się czy np. było coś potem, tylko "jak się jechało":O

Gość kalikakaja
z takim podejściem to prędzej czy później wyczai z kim się spotyka i ci podziękuje

Gość ritmolatina
chyba nie zrozumiałyście o co mi chodzi... pa

Gość prawictwo pospolite121
a moze nie zarabia 40 tys miesiecznie tylko jego znajomy cie okłamał ?

Gość kakakak
Pusta, szara masa z ciebie. Za to ten facet zapewne wartościowy - nie zasługujesz na niego.

Gość prawictwo pospolite121
a tak całkiem serio . To kazdy ma prawo wydawać pieniadze na co chce . Może ten chłopak nie jest fanem motoryzacji i samochody go nie interesują .