Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młodamama25

Czy taki zestaw sie opłaca?

Polecane posty

Gość zonaKraka
Ja radziłabym kupić jedną na początek- nie wiadomo czy dziecku będzie konkretny kształt smoczka pasował.

Gość wszystko spoko tylko
gorzej jak dziecku butelka nie podejdzie, raczej bym kupiła jedną butelkę na początek a jak dziecko będzie ładnie jadło dopiero kupić zestaw, u mnie syn miał na początek 2 rodzaje butelek i jedną sobie upodobał drugą nie potem zmieniłam na inne ale wcześniej karmiłam tylko piersią a butelki były w odstawce kilka miesięcy, u koleżanek dzieci były wybredne i też kupowały różne butelki i smoczki.

Gość makowa245
Tak jak wyżej dziewczyny radzą kup jedną butelkę. U mnie leży nawet ta jedna, bo synek jest na piersi, żadnych smoczków nie toleruje. Karmię go łyżeczką.

bo tak sobie właśnie myślałam ile ja musze mieć tych butelek na start. Nie wiadomo przecież czy bedzie na piersi-bardzo bym chciała, czy od razu na butelce i to jakiej butelce...??

Gość adzia1982
ja za jedną płacę ok 30 zł więc się opłaca

Ja akurat miałam Tomee tippee.Ale kup może jedną na początek, bo jeśli okaże się że będziesz mieć pokarm, dziecko będzie ładnie ssało to bez sensu w tym momencie cudować i dawać butelkę na zmianę z piersią.Ewentualnie jeśli już ten zestaw się opłaca i chcesz bardzo go kupić a okaże się tobie jednak zbędny to zawsze możesz go sprzedać-może znasz jakąś ciężarną która skorzysta.

Ja tez proponuje nie kupowac calego zestawu. Tez mialam Aventa i moim zdaniem te butelki sa bardzo przereklamowane. Mimo,ze antykolkowe, mala mi sie bardzo zapowietrzala i smoczek czesto sie zapadal. Teraz uzywamy DrBrown's i jestem bardzo zadowolona.