Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba mam faceta ciotę :/

to co mój chłopak zrobił dziś na izbie przyjąć przeszło wszystko... :/

Polecane posty

Byliśmy na wsi u jego kuzyna na grillu, stanął na gwoździa i rozwalił sobie nogę. Zaczął się krzyk, lament i wogóle jesdzcze go takiego nie widziałam zawieźliśmy go na pogotowie, na początku nie chciał dac oczyścić sobie rany a potem nie chciał się szczepić na tężec :o po prostu się bał cały czas zabierał rękę, pielęgniarki pękały ze śmiechu słyszałam nawet tekst "chodź zobacz fajny towar na izbie przyjęć nie chce się szczepić" trzymałam go za rękę a on jęczał, ratownik trzymał mu rękę i w końcu go zaszczepili... jesteśmy razem 3 miesiące ale w życiu bym się takiego czegośp o nim nie spodziewała!!! Teraz śpi ale jeszcze był lament bo on ma gorączkę... co o tym myślicie, dla mnie to było żenujące jak na niego patrzę to jerst mi go szkoda :/

chyba tak... ja jak mialem wypadek na moto, to krew mi sie lala karetka chciala mnie brac do szpitala, ale ten co spowodowal wypadek prosil zebym nie jechal bo pojdzie siedziec. no i nie pojechalem. w domu nozem sie pozszywalem... ;D hahaha, dopiero dziewczyna mnie do szpitala zawiozla... :D

jakoś nie wierzę w łowa zbereźnika :P no ale od mojego to aż mnie odrzuciło :P:P:P

Gość Kaaaarolina1987
No ten Twoj facet troche przesadził :P Moj w wakacje miał opiłki metalu w oku, normlanie ja gołym okiem widziałam ze ma powbijane w tęczówke ( takie czarne kropeczki miał) I jemu w szpitalu miąchali w tym oku, na zywca. Dla mnie to jakas masakra ;/

Gość Onaatttttttttttta
Facet też człowiek, może miał zły dzień, czasem człowiek denerwuje się, trzęsie się od środka i nie wie dlaczego. Daj Mu szansę, zapomnij i sprawdz Go jeszcze, daj się wykazac w innych kwestiach.

Gość Dziusia92
Mam znajomego co też tak reaguje na strzykawki :p pozdrawiam.

Gość mieczak
to nie facet to histeryk i fajtlapa,uciekaj ,poki czas...