Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xaz

Najwięksi zboczeńcy na erotycznym

Polecane posty

Też o nich pomyślałam. :) 😘 Leko-cośtam, masz rację, to wyrażenie, którego użyłam jest niepoprawne stylistycznie. Jednak zwróć też uwagę na Twoje "nie ma takiego określenia". ;)

Gość ja uważam że
najbardziej zboczony jest Master111. :-D

Gość ludzki przedmiot
"Ja osobiście" ?:( Popularny zwrot w kręgach pseudointeligencji.💤 Perwersja?

master zboczony?, Chyba poyebany, czytałem w jakimś topiku że naciągnął swoje jaja na słoik, nagrał i wrzucił do neta :O, master111=florek777

Gość ludzki przedmiot
Perwersja, czuję się zażenowany, oburzony i lekko oburzony.:( Myślałem, że jesteś mądrzejszą suką. Ale wyszło szydło z worka. Worka na nie powiem co.

Gość ja uważam że
b_analny no właśnie dlatego jest zboczony!!! filmik cały czas jest w necie, choćby na xhamster. i tak, większość kafeterii wie że master to florek (młody politolog) i obecnie świruje na ogólnym pod nickiem hannibal111

Gość dziś pawdziwych dewiantów...
... już nie ma :( Przynajmiej na kafeterii ;)

Gość ja uważam że
obejrzyj sobie filmiki Mastera, będziesz miała dewianta z kafeterii :-D

Gość do desznika
duszku bedziesz w rozmowy w toku?

O kurfa !!! Ale długo ktoś kombinował nad wymyśleniem takiego rankingu, w którym ja nie będę miał żadnych szans :classic_cool:

Gość duch cafe
no i już mi stoi znowu... ja pierrdolę :classic_cool:

spoko vieviór 🖐️, ja też nie mam szans w tym rankingu. Różne perwy realizowałem ale naciąganie moszny na słoik to hardzior dla mnie niewykonalny:)

Gość ja uważam że
b_analny no ja mam tak samo, też różne perwy robiłem z kobitkami, ale naciąganie wora na słoik (swoją droga szkoda że mu nie pękł jak w 1man1jar:D ) albo rozciąganie go do absurdalnych rozmiarów to ponad moje siły i fantazje :-D

🖐️ zielono niebieska myślę że gadżety erotyczne najbardziej nadają się do walki z nudą rutyną w sexie:P

Dark 👄 Te lokalno-kafeteryjne rankingi mają wyłącznie prestiżowy charakter. Nie wiążą się z nimi żadne profity poza częstszym nagabywaniem o pokazanie tzytzków lub - tak jak w moim przypadku - tego co się posiada w ich miejsce. :-o

Czy może istnieć jakaś bardziej indyllisty... Idylisty... Idyllistyczna wizja niż wizja twoich cycków. ? :-o

Ja także nie lubię stawiać tez, z którymi możesz się zgodzić. Ale twoje cycki zawsze będą stanowiły dla kafeterian płaszczyznę porozumienia ponad podziałami. Są takie wartości uniwersalne, których nie da się zanegować: Dziesięcioro przykazań, demokracja, cycki... :-o

Gość młody politolog szuka
hej skarby ja - młody (25l.), bardzo przystojny, wysportowany, inteligętny i elokwętny szukam chentnego skarbu na czuły i namientny seks ty - wiek i stan cywilny bez znaczenia. fajnie jak byś miała studia politologiczne - ale to nie wymug :classic_cool: SKARBY PISZCIE

Albo napiszesz coś z czym będę mogła się nie zgodzić, albo będę musiała Cię rzucić:O Wkurza mnie to, że zawsze masz rację.

Zdzichu Dark, czy jeśli napiszę, że nie mam racji, to będzie to coś, z czym zdecydowanie mogłabyś się nie zgodzić ? :classic_cool:

Gość duch cafe
ostatni raz ktoś mnie nazwał największym zboczeńcem na forum w 1979r.:classic_cool:

Gość naznaczony
Ja jestem największym zboczeńcem, nie ma większego.

Masz rację, zupełnie nie masz racji z tym, że nie masz racji. Oooo już mi dobrze:classic_cool:Podnieca mnie to że masz odmienne zdanie, musiałam sobie trochę pomóc palcem, ale i tak było nieźle.