Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ncvfhdu

jakie sa najlepsze portale z ofertami pracy

Polecane posty

Gość derr
Kliknij tutaj polskieinfo.eu a link przeniesie cię na strony moim zdaniem największego i najbardziej popularnego wśród europejskiej polonii serwisu z ogłoszeniami. Można w nim darmowo zamieszczać swoje oferty z zakresu pracy, wynajmu mieszkania, świadczenia usług czy przewozu. Ponieważ strony serwisu są bardzo popularne wśród Polaków właśnie tam zamieszczane ogłoszenia szybko trafiają do konkretnych osób.

Gość gość
A co myślicie o pracy jako niezależna konsultantka Arbonne ? Tutaj http://www.rekowska.com jest propozycja i powiem szczerze, że jest naprawdę ciekawa. Z tego co widzę, to oferta jest korzysta i to bardzo.

Gość tomkisss
Mam agencję zatrudnienia, która działa na rynek niemiecki. Trochę trudno znaleźć pracownika do budowlanki. Ostatnio sporo odwiedzin zanotowaliśmy z serwisu http://lokalneoferty.pl i zamierzamy tam się trochę bardziej promować. Prawie porównywalna ilość odwiedzin do najpopularniejszych portali, a nic nie płacimy.

Gość veavicc
Możesz ogłoszenie bez rejestracji dodać przez Lokalne Oferty.

Gość hailkin
Mam firmę ogólnobudowlaną. Nie posiadam własnej strony internetowej. Na razie reklamuję się tylko przez bezpłatne wizytówki na portalach ogłoszeniowych. Najlepiej moim zdaniem wygląda wizytówka online na http://lokalneoferty.pl. Korzystam od mniej więcej trzech miesięcy.

Gość gość
Ja Arbonne bym Ci odradzał. Każdy wie, ze to sekta i każdy wie, jaki toksyczny szajs sprzedają. Nie ma sensu pakować się w to bagno.

Gość gość
Dużo ofert różnego typu ludzie publikują na stronie lokalneoferty.pl. Sam przez pewien czas tutaj miałem ogłoszenie jak szukałem kupca na naszą meblościankę i generalnie jeszcze parę innych mebli. Jakoś chyba wyjątkowo szczęście miałem bo facet się zgłosił gdzieś po tygodniu, ode mnie z okolicy także nie było większych problemów z transportem.

Gość ogloszenia
Takie darmowe ogłoszenia dają nam możliwość pozyskania niemal dowolnego produktu, zazwyczaj oprócz tych, których sprzedaż naruszała by prawo. Administratorzy nawet serwisów oferujących całkowicie za darmo umieszczenie swoich ogłoszeń zazwyczaj moderują co jakiś czas umieszczane tam treści. Ja korzystam z serwisu Bezpłatne ogłoszenia jest to nowa strona i całkowicie darmowa

Gość ogloszenia
Korzystanie z portali ogłoszeniowych jest niezmiernie proste. W wypadku tych darmowych wystarczy nam w zasadzie rejestracja i od tej pory możemy dodawać ogłoszenia, ja korzystam z https://tutajdodaj.pl/

Gość Drzewko5
Na portalach o prace jeszcze nikt nic nie znalazl. Ja pisze pare lat i nic. Nie znam nikogo kto by cos tam znalazl.

Gość gość
To prawda. Portale pracy to tylko szybkie platformy do wyludzania danych osobistych przez szemranycyh cwaniaczkow. Gruszki na wierzbie, zerowanie na naiwnych desperatach szukajacycy pracy.

Gość gość
polecam www.jobuj.pl :-)

Gość AnastazjaM.

OGIDO portal pracy zbiera oferty dla szukających zatrudnienia. Jeśli potrzebujesz pracy, lub jesteś pracodawcą poszukującym pracownika - nasz serwis to idealne miejsce dla Ciebie. Tutaj spotykają się ambitni ludzie i rzetelni właściciele firm. Kryteria wyszukiwania wolnych stanowisk pomogą Ci odnaleźć pracę lub pracownika, jakich potrzebujesz, zgodnie z kwalifikacjami i oczekiwaniami. Nasza platforma to kompleksowa oferta dla Agencji Zatrudnienia i Agencji Pracy - korzystaj w dowolnym czasie i z każdego miejsca na ziemi, 24/7.

Gość Szukasz pracy?

OGIDO portal pracy zbiera oferty dla szukających zatrudnienia. Jeśli potrzebujesz pracy, lub jesteś pracodawcą poszukującym pracownika - nasz serwis to idealne miejsce dla Ciebie. Tutaj spotykają się ambitni ludzie i rzetelni właściciele firm. Kryteria wyszukiwania wolnych stanowisk pomogą Ci odnaleźć pracę lub pracownika, jakich potrzebujesz, zgodnie z kwalifikacjami i oczekiwaniami. Nasza platforma to kompleksowa oferta dla Agencji Zatrudnienia i Agencji Pracy - korzystaj w dowolnym czasie i z każdego miejsca na ziemi, 24/7.

Gość Ada

polecam www.ogodo.pl na prawde warty uwagi

Gość Arek

polecam na fb jest wiele ofert pomarańczowe ogido dziennie po kilka ofert

Gość Krzysiek

Przeglądając oferty na wielu portalach, trafiłem w końcu na portal https://www.ogido.pl i tam czekała praca dla mnie :) 

Gość Loki

Zalezy wszystko jakiej pracy szukasz i gdzie. Ja szukając pracy za granicą, nie wiedziałem gdzie szukac i jak się za to zabrać. Ale znalazłem stronę i oferty pracy w niemieckiej firmie Permont. Jest to praca na budowie, nie dla każdego, ale myślę, że jest to dobra oferta dla facetów.

Gość mirus

Dużo ofert pracy znajdziesz na stronie agencji Pollux . Praca w Polsce jak i za granicą- dokładniej w Holandii. Ciekawe oferty pracy mają z doobrymi zarobkami