Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ncvfhdu

jakie sa najlepsze portale z ofertami pracy

Polecane posty

Gość inzynier serwisowy//zablok
To co można robić w wielu branżach to księgowość i handel nic innego mi sie nie kojarzy w czym zarobisz > 2,5 Specjalistą trzeba być

Gość ncvfhdu
"Czyli chcesz 3 tyś a nic nie umiesz" a skad taki wniosek po tym co napisalam?

zbereznik nie wiem jak ty ale ja wymiękłem. Przeciez widać że baba nie wie czego chce i chciala by tylko kasy. I nic nie robić. NIENAWIDZE TAKICH LUDZI i jak bym mógł to w morde na dzień dobry. Nigdy nie pracuje się w branży której sie nie lubi. A ty jesteś zwykłym pasożytem jak widać

Gość ncvfhdu
zreszta to nie jest o moich kwalifikacjach temat a o portalach z ofertami pracy 🖐️ jak znacie jakies to podajcie prosze, jak nie to trudno. z gory dziekuje za pomoc 🖐️

Gość ncvfhdu
inzynier serwisowy//zablok to twoja nadinterpretacja, albo po prostu wyzlosliwianie sie bo nie chce napisac jakie mam kwalifikacje?

ja jeszcze dopowiem ze jak nie bedziesz miala spracyzowanych planow na rozmowie kwalifikacyjnej i nie przekazesz tego rekruterowi, to ja na jego miejscu bym cie wyjebal... znaczy z firmy.... sory ale takie sa realia, mamy panstwo tuska i jest jak jest... :O :) :P

Gość ncvfhdu
niech cie glowa nie boli, co mam umiec to umiem 🖐️

Gość ncvfhdu
ludzie o czym wy w ogole piszecie? :D to ze nie ograniczam szukania pracy do konkretnego stanowiska, to nie znaczy ze nic nie potrafie :O

WIESZ JAKIM trzeba być ostatnim niedoukiem by nie znaleść ich ? Jak trzeba być nieporadnym życiowo by nie wiedzieć czego się chce? już nawet 12 letnie dzieci mówią że ja to bym chciałbyć strażakiem bo chce ratowąć ludzi. I mają powód a ty nie podałaś ani jednego. Dlatego jesteś typową mendą i pasożytem społecznym. BO TY NIE CHCESZ pracować ty chcesz zarabiać. A bez pracy nie ma zarobku. I prędzej czy później nawet z obecnej pracy ktoś cię wypierdoli. PROSTE ? Więc ty a) nie wiesz kim chcesz być b) nie masz wykształcenia. Bo gdybyś je miałą napisała byś np że coś związanego z zdrowiem. Socjologią itd.

Gość ncvfhdu
zberezniku nie musisz mnie instruowac co mam mowic i jak sie zachowywac na rozmowach, bo to wiem 🖐️

ja nawet o wyksztalcenie nie pytalem tylko najprosciej gdzie chcesz pracowac... ;) dobra ide spac, powodzenia...

Ja mam bardzo ograniczone poszukiwania do a) inżyniera lub technika serwisu w branży medycznej. b) handlowca jw. c) wdrożeniowca jw. Z zamiłowania biorę programowanie na androida po h. A ty?? "niech mnie o to głowa nie boli" No to sory. Jeśli przyszła byś na stanowisko chociażby księgowej i mówisz że nie masz doświadczenia ale chciała byś tą pracę bo tak. no to nikt cię nie przyjmie. jw specjalizacja i pasja. Wtedy zarabiasz. + doświadczenie

Gość ncvfhdu
inzynier ale po co mam pisac jakie mam wyksztalcenie i w jakiej branzy pracuje? po co ci ta wiedza? mylisz sie, bo i pracuje, i mam do swojej pracy odpowiednie kwalifikacje 🖐️ a ty najwyrazniej masz straszne kompleksy skoro tak cie boli ze ktos moze chciec zmienic prace i moze miec kwalifikacje takie, ze moze pracowac w roznych branzach 🖐️

Ja pierdole ide z wątku. NIE NIE MAM KOMPLEKSÓW Po prostu wypierdolił bym co 2 z zusu, księgowości, i biur, gmin, banków itd. Bo jesteście tam tylko po znajomościach albo przez dupę. PROSTE Co tu mają niby moje kompleksy że ci zazdroszcze że nic nie robisz?? Byłem w 2 takich pracach jedna w szpitalu. Gdzie nic nie robili jeden malował motory inny spawał a jeszcze inny znikał z szpitala. W 2 wszyscy się opierdalali i grali w pasjansy nie dziękuje. Psychikę mi to kończyło. I oczywiście co 5 min narzekanie jak to mało zarabiaja jak nic nie robią. Dlatego jw. nie wiesz kim chcesz być to będziesz nikim proste

Gość ncvfhdu
inzynier, ale po co ty mi takie rzeczy piszesz? funkcjonuje na rynku pracy juz kilka lat, nie musisz mi pisac takich oczywistosci :) po prostu chcialam zapytac o polecane portale bo chce zmienic prace, a przede wszystkim firme w ktorej pracuje

Jeszcze jedno. Jak masz specjalizacje to sami z ofertami dzwonią. I to nie co x lat tylko co kilka tyg. Własnie mam jechać do lublina zobaczyć co proponują. Bo moja spec już mi się nudzi. Więc nie nie denerwuje mnie to że ktoś zmienia prace. Ja zmieniałęm już z 10 15 razy a nie mam 30 tki

Gość ncvfhdu
i znowu twoja nadinterpretacja - robie, ciezko pracuje, za ciezko jak na moje zarobki 🖐️ i dlatego chce zmienic prace

zamknij waćpanno ryj Dostałaś pytania nie odpowiedziałaś. Wiec jakbyś miałą odrobinkę inteligencji potrafiła byś takich portali wyszukać

Gość ncvfhdu
a poza tym wiem kim chce byc ale chyba nie musze tutaj tego pisac? nie o tym watek. jest w tobie bardzo duzo jadu i zlosci.

jw wypierdolił bym co 2 gą taką jak ty. Na innych jestem normalny.

Gość ncvfhdu
inzynier, gdybys mial odrobine inteligencji, to bys przeczytal ze zrozumieniem tytul topiku ze pytam o polecane przez was portale, najlepsze, a nie o wszystkie

Gość ncvfhdu
wiesz co? ja moze zapraszam do swojej pracy na chocby jeden tydzien, to zobaczymy czy tak nic nie robie :O zapierdalamy z zespolem jak dzikie osly, i nie jest to doceniane, ale dla ciebie moge nic nie robic, mam to gdzies.

Gość terree
www.wirtuelnapaluki.pl  - ten portal będzie dla Ciebie rozwiązaniem. To takie połączenie kilku stron - oferii, allegro i groupona, a dodatkowo możesz wrzucić na nią profil swojej firmy - jak na Panoramie Firm.

Gość RekrutacyjnaRewolucja
Ja zapraszam na portal pracy www.rekrutacyjnarewolucja.pl, portal jest w ciągłym, rozwoju jeżeli chodzi o funkcjonalności a oferty pracy są filtrowane także są jak najbardziej poważne i prawdziwe.

Gość zenek_D
Dużo jest całkowicie bezpłatnych serwisów ogłoszeniowych. Są zarówno takie ogólne, jak i bardziej tematyczne z ofertami pracy czy nieruchomościami. Wydaje mi się, że wszystko zależy od tego, jakie ogłoszenie chcesz dodać. Takie drobne, to chyba najlepiej na regionalnych podawac np. na www.anonse.com . Chocciaz oni kategorie praca, nieruchomosci i motoryzacja tez mają więc możesz tam na początek wrzucic wszytsko i zobaczyć- nie mają chyba ograniczeń ilosci – nie wiem

Gość ellabalerina
można wchodzić na te multiwyszukiwarki, ale tam oddzielić ziarno od plew trwa całe wieki, jeśli wiecie o co mi chodzi. dobrze jest odwiedzać lokalne portale ogłoszeniowe i biuletyn informacji publicznej (chodzi o zakładkę np. na stronie miasta - ogłoszenia dyrektorów i kierowników jednostek). jak szukasz w konkretnej branży to trzeba znaleźć takie branżowe portale. dla służby zdrowia to jest http://www.portal-medica.pl (praca lekarz, praca szpital, praca pielęgniarka) - zresztą tam są czasem oferty również do administracji. znajomi szukali na fejsie... pokazywali mi jakieś grupy tematyczne, np. oferty pracy dla polonistów. tak więc opcji masz dużo

Gość robaczek000
właśnie zastanawiałam się, gdzie szukać ofert (jestem pielęgniarką), wpisałam w google praca pielęgniarka i wyskoczyło mi to forum. i proszę bardzo http://www.portal-medica.pl i już wszystko jasne. jak to można informacje znaleźć niekoniecznie w miejscach oczywistych . zabieram się do przeglądania ofert!

Gość gość
najskuteczniejsze moim zdaniem są www.pracuj.pl; www.praca.pl; oraz portale oferujące bezpośrednie ogłoszenia od pracodawców: www.248.cz (czeskie ale co tam:) i www.wypatruj.pl na tych portalach mogą się oferować tylko rzetelni pracodawcy, natomiast na gumtree pełno fake`ów i dziwnych ofert niby-pracy

Gość yanosikk
Polecam stronę internetową www.pracaidealna.pl . W skrócie - kontaktujesz się z nimi, oni zadają Tobie pytania, a na koniec umieszczają CV - oczywiście po norwesku na popularnej (tak mi się zdaje) stronie, na którą wchodzą pracodawcy z Norwegii. No i dzięki temu znalazłem pracę w Norwegii w jakieś 10 dni :)