Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cipka2cipka

Facet obciaga facetowi

Polecane posty

Gość gość
Jestem młodym gejem ,obciągam każdemu wiek niema znaczenia zazwyczaj robie to starszym panom bywaja tacy którzy maja już problemy z wzwodem klekam przed takim gdzies w plenerze wyciągam mu z rosporka dlonia fiuta jest miekki delikatnie języczkiem smyram mu koncowke powoli zanuzajac go w swojej buzi jak już mam go całego obracam jezykiem dookoła ssie a pomimo moich staran fiut caly czas jest miekki gościu steka wzdycha oh ah dobrze mi ja staram się jak mogę żeby był zadowolony sciskam mu k****a dlonia przy jego jajkach i ssie robiąc ruchy glowa posowisto zwrotnie cal czas jest miekki ale po chwili strzela leci spermy doosc sporo jak na dziadka calosc laduje na moim jezyku odciągam glowe z otwartymi ustami pokazuje mu jego sperme lezaca na moim jezyku po chwili polykam i powtornie wytykam jezeyk jzu bez spermy gościu jest w siodmum niebie wylizuje mu resztki spermy z fiuta i w dalszym ciągu ssie po jakiej pol godzinie ssania buzi mi trochę boli n znowu się spuszcxa ale jzu nietyle co pierwszym razem wstaje mam opuszczone spodnie i rajstopy z gola pupa niema szans żeby mnie posunol pomimo kilku prob jego zflaczaly fiut nie jest w stanie się wepchnąć w moja pupe s=wiec tylko się o nia ocier po wszystkim klepie mnie dlonia w gola pupe i mowi byles super żadna d***** niepotrafi tak dobrze zrobić jak ty wsadza mi cos w kieszen później zaglądam dwie stowki dal calkiem calkiem i rozglądam się za następnym w parku zdrojowym sporo jest starszych panow chętnych na mnie wiec po chwili obciągam jzu następnemu i tak do wieczora co dzień Paweł

Gość Sexmaniak 123
Dnia 14.09.2018 o 08:15, Gość gość48 napisał:

Fajna rzecz w trójkącie , ale trudno znaleść realne takie pary

Ja dziś znalazłem taką parę..fajna sprawa super było..on posuwał ją od tyłu więc zacząłem masować mu jądra a za chwilę tak byłem podjarany że wziąłem się za lizanie więc  on wyciągnął pałkę i  zapakował mi w usta..potem ja jemu a na koniec na zmianę bzykaliśmy Panią.

Umówiliśmy się że następnym razem wyliżemy sobie rowy łącznie z laską w obecności Pani.