Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani psycholog

prosze o WASZE sugestie/rady

Polecane posty

Gość pani psycholog

witam prosze o Wasze sugestie opisze to w punktch zeby bylo szybciej 1. jestem z facetem 2 lata, uklada sie dobrze, czasem sa klotnie ale jak w kazdym zwiazku, spedzamy razem duzo czasu i nie przylapałam go na kłamstwie jeszcze 2. dzwoni wczoraj kolezanka ze siedzi na badoo i widzi profil kolesia bardzo podobnego do mojego, opisuje mi przez telefon takie rzeczy ktore sa w jego zyciu od roku; nowa praca, nowe miejsce zamieszkania, studia itp 3. dzwonie do niego pytam, on mowi ze nie czai za bardzo o co chodzi 4. dzwonie do niej mowie zeby mi wyslała ten profil, ona mowi ze ktos fotki usunal juz oraz zmienil wzrost i kolor oczu 5.wracam do domu, siadam do kompa; wchodze na jego poczte - hasla znam - ma 2 poczty, grzebie w historii patrze a tam e mail od badoo z 2 pazdziernika-zawsze otwieral badoo przy mnie-nigdy nic nie chował tak bylo i patrze na ten emial a tam wiadomosc ze x osob odpowiada jego profilowi wiec loguje sie do tego badoo automatycznie przez poczte jego i wchodze a tam jego profil, tylko imie, wiek i miasto-to w ktorym mieszkal wczesniej, o tym koncie wiedziałam 6. kolezanka wysla mi linka tego na ktorym go znalazla, zdjec brak, miasto sie zgadza, nowe stanowisko i miejsce pracy sie zgadza 7. no to działam i wpisuje jego 2 meila czy jest zainteresowany w bazie i nie ma i koniec tyle co robic?? prosze pomozcie nie wiem co myslec wiem ze zrobilam 1 blad.... nie powinnam dzwonic do niego tylko nic nie mowic i wrocic do domu wtedy dzialac,

Gość kwasibór
jesteś żałosna, wypierdalaj 🖐️

Gość pani psycholog
ale co zrobic z fantem ze nie ma innego meila zarejestrowanego? przeciez nie mozna usunac meila z przegladarki, czemu skoro mnie oszukuje nie usunal calego profilu by zatrzec slady tylko niektore inf sa usuniete????? nad tym sie zastanawiam

Gość pani psycholog
tak tez o tym myslałam wlasnie, tylko zawsze jak posylam mu linka do pracy mowi ze ma zablokowana ta stronke ale fakt ze zdj zostaly usuniete zaraz po moim tel mozna jakos sprawdzic ewentualnie usunieta historie???

Gość pani psycholog
poza tym chce miec pewnosc na 100%, kiedys mialam podobna sytuacje i niestety sie pomyliklam w swoich ocenach dlatego teraz musze wiedziec na 100%

powtarzasz temat!!!! nudzi Ci sie??? zwykła prowokacja,nie nabierajcie sie na to!!!!!!!!!! wczoraj tez pisalas o jakis bzdurach,zasmiecasz forum

jedyny blad jaki zrobilas to ze grzebalas mu w poczcie! To okropne! Mnie tez wiele razy korcilo, zeby sprawdzic co moj facet pisze na fb i poczcie ale sie otrzasnelam bo wkoncu powinnismy sobie ufac w zwiazku! Po zatym to badoo to jakies gowno i sciaga informacje z facebooka. Ja dostaje przynajmniej raz na tydzien meila ze milion osob odpowiada mojemu profilowi kiedy ja nigdy na ta strone nie wchodzilam. Skoro tak bardzo go podejzewasz, to zapytaj wprost. Powiedz, ze widzialas jego profil i sie zastanawiasz dlaczego to robi? Jezeli zacznie cos krecic, to faktycznie siedzi na tej gownianej stronie i obczaja laseczki. Ale mi sie wydaje, ze to przypadek.

Gość pani psycholog
mam haslo i wchodze kiedy chce on wie o tym, z reszta on na moja tez wchodzi pytałam go, mowil ze kiedys zakozyl ten profil ale nie wchodzi tam w ogole a fb nie ma

Gość pani psycholog
czemu wydaje Ci sie ze to przypadek?

wydaje mi sie, ze przypadkowo dostal tego meila. tzn oni tak sie reklamuja i tego typu serwisy, jak sie raz zalogujesz to Ci spokoju nie dadza... Mi sie wydaje, ze nie masz sie czym przejmowac. Jakby mial Cie zdradzac czy jakies numery odstawiac to bys zczaila. Zreszta jakby mial cos do ukrycia, to by wykasowywal podejzane maile itp skoroo oboje sobie wchodzicie na poczty.

Gość pani psycholog
nie wydaje wam sie ze osoba ktora rzekomo ma cos do ukrycia pisze w necie inf gdzie mieszka dokladnie oraz gdzie pracuje i na jakim stanowisku

Gość pani psycholog
to wyglada troche jakby ktos zalozyl to za niego zdjecia ktore rzekomo byly na tym profilu sa stare okolo 3 lat - wtedy nie bylismy razem