Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pani psycholog

problem z facetem, prosze o rady

Polecane posty

Gość pani psycholog

pani psycholog witam prosze o Wasze sugestie opisze to w punktch zeby bylo szybciej 1. jestem z facetem 2 lata, uklada sie dobrze, czasem sa klotnie ale jak w kazdym zwiazku, spedzamy razem duzo czasu i nie przylapałam go na kłamstwie jeszcze 2. dzwoni wczoraj kolezanka ze siedzi na badoo i widzi profil kolesia bardzo podobnego do mojego, opisuje mi przez telefon takie rzeczy ktore sa w jego zyciu od roku; nowa praca, nowe miejsce zamieszkania, studia itp 3. dzwonie do niego pytam, on mowi ze nie czai za bardzo o co chodzi 4. dzwonie do niej mowie zeby mi wyslała ten profil, ona mowi ze ktos fotki usunal juz oraz zmienil wzrost i kolor oczu 5.wracam do domu, siadam do kompa; wchodze na jego poczte - hasla znam - ma 2 poczty, grzebie w historii patrze a tam e mail od badoo z 2 pazdziernika-zawsze otwieral badoo przy mnie-nigdy nic nie chował tak bylo i patrze na ten emial a tam wiadomosc ze x osob odpowiada jego profilowi wiec loguje sie do tego badoo automatycznie przez poczte jego i wchodze a tam jego profil, tylko imie, wiek i miasto-to w ktorym mieszkal wczesniej, o tym koncie wiedziałam 6. kolezanka wysla mi linka tego na ktorym go znalazla, zdjec brak, miasto sie zgadza, nowe stanowisko i miejsce pracy sie zgadza 7. no to działam i wpisuje jego 2 meila czy jest zainteresowany w bazie i nie ma i koniec tyle co robic?? prosze pomozcie nie wiem co myslec wiem ze zrobilam 1 blad.... nie powinnam dzwonic do niego tylko nic nie mowic i wrocic do domu wtedy dzialac,

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować