Gość pani psycholog Napisano Październik 24, 2012 pani psycholog witam prosze o Wasze sugestie opisze to w punktch zeby bylo szybciej 1. jestem z facetem 2 lata, uklada sie dobrze, czasem sa klotnie ale jak w kazdym zwiazku, spedzamy razem duzo czasu i nie przylapałam go na kłamstwie jeszcze 2. dzwoni wczoraj kolezanka ze siedzi na badoo i widzi profil kolesia bardzo podobnego do mojego, opisuje mi przez telefon takie rzeczy ktore sa w jego zyciu od roku; nowa praca, nowe miejsce zamieszkania, studia itp 3. dzwonie do niego pytam, on mowi ze nie czai za bardzo o co chodzi 4. dzwonie do niej mowie zeby mi wyslała ten profil, ona mowi ze ktos fotki usunal juz oraz zmienil wzrost i kolor oczu 5.wracam do domu, siadam do kompa; wchodze na jego poczte - hasla znam - ma 2 poczty, grzebie w historii patrze a tam e mail od badoo z 2 pazdziernika-zawsze otwieral badoo przy mnie-nigdy nic nie chował tak bylo i patrze na ten emial a tam wiadomosc ze x osob odpowiada jego profilowi wiec loguje sie do tego badoo automatycznie przez poczte jego i wchodze a tam jego profil, tylko imie, wiek i miasto-to w ktorym mieszkal wczesniej, o tym koncie wiedziałam 6. kolezanka wysla mi linka tego na ktorym go znalazla, zdjec brak, miasto sie zgadza, nowe stanowisko i miejsce pracy sie zgadza 7. no to działam i wpisuje jego 2 meila czy jest zainteresowany w bazie i nie ma i koniec tyle co robic?? prosze pomozcie nie wiem co myslec wiem ze zrobilam 1 blad.... nie powinnam dzwonic do niego tylko nic nie mowic i wrocic do domu wtedy dzialac, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach