Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja szwagierka

Moja szwagierka

Polecane posty

Gość moja szwagierka

ma 18 miesieczna coreczke oddała ją do zlobka jak miała 9 miesięcy, chodzic nie umiala siedziała w domu, dziecko zawoził do zlobka mąz, do lekarza z dzieckiem mąż, w nocy wstawał mąz, kąpał tez on teraz ma prace wiec juz nawet dziecku nie gotuje nic tylko słoiczki daje, jak ma dzien wolny w pracy to dziecko tez w złobku, ona nie ugotuje , nie posprzata a kolezanka odbiera dziecko bo ona sie na 16 nie wyrabia bo zmeczona co weekend dziecko jest oddawane do babci na cały weekend bo ona chce odpoczac od dziecka i przeciez chce szalec bo młoda małą tak na weekendy oddawala jak tylko skonczyła 3 miesiace!!!! walnełabym ją w łeb ale co sie bede wtracac

Gość moja szwagierka
jak mała grzeczna jest to fajnie jak zaczyna marudzic to ona sie drze, ze ma ja dac do babci bo ona juz nie wytrzyma

Gość azu
Widać to mąż chciał mieć dziecko, bo ona z pewnością nie.

A ja jako samozwańcza wrózka kafeteryjna ( od wczoraj z wiedżmą khekhekhe) uwazam ze szkoda twojego czasu na marnowanie go dla zajmowania sie sprawą szwagierki!!! Uwazam ze twoje zycie jest duzo bardziej ciekawsze niz jej nędzna egzystencja. !!! Dlatego dla twojego zdrowia proponuje zając mysli czyms bardziej przyjemnym. A z tego co piszesz i z moich wróżb ( z fusów porannej kawki) wynika ze twoje zycie jest bardzoooo ciekawe pod kazdym wzgledem. Pozdrawiam :)

Gość moja szwagierka
szkoda mi dziecka a mój mąż jest chrzestnym i co niby mam sie nie odzywac nic jak szwagier czyli brat mojego przychodzi do nas i sie zali nie wtracamy sie , jej nic nie powiedzielismy ona tez chciala dziecka ma 27 lat

Gość tikal
a jak nie rozumieim wyrzutów, że mąż z dzieckiem do lekarza, że wstaje w nocy itp. to jest chyba normalne Jedyne czego nie rozumiem to oddanie dziecka do złobka, pomimo tego że ona była w domu. Jako mąż tej kobiety po prosyu bym sie na to nie zgodziła. Ja widze tu problem, że to ona rządzi w domu - musicie porozmawiać z mężem tej kobiety żeby się ogarnął i tyle.

Gość taka_prawda
To się babka ustawiła.

Gość moja szwagierka
jakie normalne jak on tak dzien w dzien a pracuje po 15 godz

Gość moja szwagierka
a ona palcem nie kiwnie przy dziecku no to jest normalne????? lekarz ostatnio do niego, ze moze by wreszcie matka sie pojawiła!!!

Gość jezu , nie wyobrazam sobie
nie znosze takich bab jak ty autorko a ta twoja szwagierka niezle sie urzadzila :)

Gość wrózka z kafeterii
Cafellatte -widze,ze mi konkurencja wrozkowa wyrosla na kafe :) racje masz

Gość a ty autorko to co ....
a ty autorko to co ....zal ci d... sciska -co cie to obchodzi jaki jest podzial rol w ich malzenstwie-ty sie nie dawaj wykorzystywac a reszta nie powinna cie interesowac.Chyba jej maz jest doroslym facetem i umie sie odezwac

Gość prowo ,prowo.////
wydaje mi sie ze albo to jest prowokacja ,albo koloryzujesz.Moje szwagierki tez uwazaja ze ich brat zle trafil z zona ,boli je ze w sob.pospie do 8-9 tej a same leza do gory brzuchami i tesciowa przy nich nagina (panienki)a ja mam w domu czysto,ugotowano ,dziecko zadbane ,a one syf ze szok ,ale coz tesciowa 78 lat juz nie ma sil

Gość i co w tym zlego???
szczezre? ja podobnie jak twoja szwagierka postepowalam(oprocz darcia sie na dziecko czy nie wiem tam na kogo) i nie uwazam aby obecnie moja juz dorosla corka miala jakies skrzywienie psychiczne :o

W sumie ja tez jestem trohe podobna do tej Twojej szwagierki :D wydzieram sie nawet na dzieci jak mnie wkurza, w niedziele wyleguje sie a maz sie dziecmi zajmuje, mama mi obiadki gotuje , czasami nawet kolacje robi - ja tylko przynosze do swojego domu, ogolnie jestem leniuszkiem :D ale dobrze mi z tym i nie zamierzam tego zmieniac. Wiem , ze sa ludzie ktorzy mi zazdroszcza , niedawno moja znjaoma mi powiedziala, ze "urodzilam sie pod szczesliwa gwiazda" i jest git

Jagoda-> u nas to się mówi Głupi ma zawsze szczęście :P tylko że szwagierka autorki, chociaż pracuje, a ty się pracą nie zhańbiłaś :P ...jak zabraknie twojego męza to będziesz leżeć i kwiczeć... jak zabraknie matki to sie rozsypiesz i będzie koniec bajeczki.

Gość i co w tym zlego???
ja sie brzydze leni potentowych i zawsze wolalam chodzic do pracy niz siedziec na dupie w domu z dzieckiem bez sensu

Gość lolitte
jagoda jeszcze kiedys dostanie po dupie,oj dostanie... Nikt nie bedzie jej nianczyl ani na nia robil cale zycie

ale sie bulwersujecie :D mam duzy majatek , gdyby cos sie dzialo to sprzedam ktoras z moich dzialek. Jestem leniem i dobrze mi z tym :)

Gość kkkkkkkkkkkk................
jagoda to jennifer-jej tez mamusia obiadki gotowała hehehe

Gość JAGODA TOPILA PSY
Hitem bylo to jak Jagodzina pisala jak z matką psy w wiadrze topila, i jeszce z tego dumna byla stawiają buziaczki usmiechniete :o Stąd wnioskuje ze zyla w patologi po wpisie jak morowala matka z nią male kotki i psiaczki topiąc je

JAGODA TOPILA PS no i co w zwiazku z tym? cala nasza okolica tak robi i co z tego? trzeba jakos regulowac ilosc psow i kotow bo tak to bysmy mieli psiarnie.Tylko mi nie piszcie zeby suki strylizowac bo w zyciu bym zlamanego grosza nie dala na weterynarza. Jak suka ma cieczke to ja zamykam np w piwnicy na tydzien czasem dwa.

ok , szkoda na was czasu , ide spac :D tylko nie zapomnijcie sprawdzic w necie mojej osoby :D i opisac wzytskie "szczegoly" tak jak to zrobila wyjatkowo inteligentna caffelatte77 :D do dziela wie, nie marnujcie waszego cennego czasu. Do boju!!!!!!!!!!!!