Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9601171111134654876988

czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość 9601171111134654876988

Witam. Proszę o madre odpowiedzi. nie mam okreu już prawie miesiąc,powinnam dostać go 28 wrzesnia. robiłam już 3 testy ciążowe i ciągle jedną kreską. czy test może kłamać? wydaje mi się że jeżeli robiłam test 3 razy w ciągu miesiąca,to wyszłoby że jestem w ciąży gdybym była. czy coś może wpływać na wynik testu? często mam spóźniony okres,ponieważ mam problemy z hormonami,niedługo mam mieć badania. niedługo tzn w grudniu lub styczniu bo tyle w polsce niestety sie czeka na termin u lekarza. proszę o odpowiedzi do pytań,a nie o pisanie żebym poszła do lekarza. błagam.

dziecko - idź do lekarza... :) Albo zadawaj mądre pytania... Skoro często ci sie okres spóźnia - to sama wiesz. Pytanie jak bardzo ci sie spóżnia. Ja byłem kiedyś z dziewczyną co miała okres co 2 mce. Kup test innego producenta i sprawdź. Co ci mają ludzie napisać i skąd mają wiedzieć czy jesteś w ciązy? Idź prywatnie do ginekologa i będzie wszystko jasne.

Gość normalny-85
Spokojnie. Nieraz bywa że kobieta ma okres a wcale go nie zauważa. Bywa bezbolesny i znikome krwawienie. Tak więc takie przypadki się zdarzają. Testy ciążowe te domowe nigdy nie są w pełni wiarygodne. Jedyną pewną metodą jest test u lekarza niestety.

Gość kasiolekk83
HEJ DZIEWCZYNY. MAM TAKIE DOŚĆ NIETYPOWE PYTANIE. OTÓŻ STARAMY SIĘ Z MĘŻEM O DZIECKO JUŻ OD DŁUŻSZEGO CZASU. OSTATNIĄ MIESIĄCZKĘ MIAŁAM 29 WRZESNIA.CHOCIAŻ WSUMIE NIE WIEM CZY TO MIESIĄCZKA BO KRWAWIENIE BYŁO BARDZO OBFITE LECZ TRWAŁO TYLKO JEDEN DZIEŃ;/ WCZORAJ MIAŁAM 25 DZIEŃ CYKLU I MIALAM ROBIONE USG.WYSZŁO MI,ŻE NA LEWYM JAJNIKU MAM PĘCHERZYK,TYLKO ZAPOMNIAŁAM KURCZE JAKIEJ WIELKOŚCI. CZY TO MOŻLIWE ŻE WKOŃCU ZASKOCZYŁAM?

Tak! Tylko niestety wyniknely komplikacje - kiedy twoje jajeczko zobaczyło te wstrętne, cherlawe plemniki twojego męża chciało z powrotem śpi**dolic do jajnika, ale go skubane dogonily i się udało - zaplodnil cię jakiś. Tylko wiesz, w jajniku to sobie za wiele nie urośnie - żeby ci go nie rozerwalo będą musieli wszystko wyciąć...

Gość 960117111123612736
Czy moglbys przeczytac dokladniej to co napisalam i zastanowic sie zanim cos napiszesz? Pisalam do dziewczyn ktore mialy cos takiego i ktore maja cos madrego do powiedzenia. Nie pytałam jasnowidzów o to czy jestem w ciazy czy nie, tylko o to, czy testy mogla klamac, czy cos wplywa na wynik testu, czy moge byc w ciazy a trzy testy tego nie wykazały itp. Pomysl,zanim sie wypowiesz i nie dziecko, bo sam wlasnie pokazales na jakim poziomie jesteś.