Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donokoo

Którą sukienkę wybrać????????

Polecane posty

Gość rutututuu
ale przecież typiara pisała, że na halowen:). przesadzacie...

Gość oposskaboska
zazdrosne grube rury, co by im wały w takiej sukience wyszły i półdupki wielkie,więc tylko sobie mogą pomarzyć i hejterują :P

Gość donokoo
ej, spokojnie:)... mam swoją wizję po prostu i mam nadzieję że wyjdzie, zapewniam, że nie będzie dziwkarsko ani trochę, a że bez gustu, no to zabawa zabawą, impreza jest u mnie więc nawet na ulicę nie będę musiała wychodzić :)

Gość taka_prawda
Ja bym się np. zdecydowała na jakąś fajną obcisłą krwistoczerwoną sukienkę do tego wampirzy makijaż i chyba bardziej pasuje do tematyki. Można wyglądać ponetnie ale nieco bardziej gustwonie. Z reszta rob jak chcesz twoja kreacja Twoja impreza.

przebierz się za zakonnicę będzie zabawniej:D powinno się ubierać bardziej odjazdowo,zabawnie a nie jak prawie każda. Mój znajomy się ubrał w zeszłym roku za Harrego Potera (ma 30 lat)i była polewka nieziemska,to jest tylko obcisła tunika i to bardziej do sypialni się nadaje,widać gust masz spaczony.

Gość fghui
ta druga jest calkiem fajna. na impreze jak najbardziej. trocha szalona, ale podoba mi sie.

Gość www.www.pl
niech kazdy sie ubiera jak chce i gdzie chce, wierzy w co chce, je co chce, wyglada jak chce... i niech kazdy to akceptuje. bylby raj na ziemi

Gość 454545455
srksowna tunika, ale nie jakaś wydekoltowana czy coś, nie wiem co chcecie...

Gość retzuio234567890
ladne te sukienki, czarne leginsy, buty na obcasie do tego getry lub kozaki i zakiet. ale dodatki w czarnym lub ciemnobrazowm kolorze. bedziesz dobrze wygladac, nie tuzinkowo ale z pazurem:)

Gość Dorotka88887
A może sama uszyj? teraz wiele dziwczyn tak robi, strój wyglada oryginalnie. Ja byłam ostatnio na kursie szycia, a teraz wybieram sie na szkolenie z asertywności http://www.homocreatore.pl/, licze na to że przyda mi się to szkolenie tak jak pierwszy kurs

Gość Dorotka88887
......