Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsdfdffdfds

Po rozstaniu czujęsięjak gówno...

Polecane posty

Gość fdsdfdffdfds

Dużo rozmawialiśmy. Zapytałam go na przykład, czy jeśli zacznę się z kimś spotykać to czy będzie mu to obojętne. Odpowiedział, że "nie wie" (czyli w domyśle nie). Tymczasem mówił mi o jakiejś swojej byłej, którą widywał co zjazd ze swoim znajomym (zaczęli się spotykać), i że bardzo go to bolało. Pewnie ona go zostawiła. W każdym razie właśnie zobaczyłam jak ona wyglądała... i nie dziwię się, że chciał z nią być. Po prostu 10/10. Jakiemuś koledze pisał o rozstaniu z nią, że to była dla niego "emocjonalna katastrofa" Płakałam całą noc, nie poszłam na zajęcia. Do mnie na pewno nie czuł tego co do niej, i ma mnie w dupie, bo jestem ch*jowa... dlatego też mnie zostawił... a ona świetna z wyglądu, i pewnie też charakteru... po tamtej załamanie, a po mnie zupełnie nic Nie chce mi się żyć :(

ach kobietooooooooooooooo.Zostawil i poszedl????????????? Niech idzie w ...... . Przestan nad soba tak lamentowac.Swoje braki ( o ile takowe sa ) wez za Pan Brat i popraw je . Ty masz sie sama kochac.A nie jakis facet, ktory fruwa z kwiatka na kwiatek .Oni sa dodatkami do naszego zycia , a nie celem naszego zycia. Zrozumialas Mala Placzko.Otrzyj oczy i spojrz na sytuacje optymistyczniej . Milego dzionka .

Gość fdsdfdffdfds
Ale nawet nie chodzi o niego. Tylko sam fakt, że nic do mnie nie czuł. I tak prawdopodobnie będzie jużze wszystkimi

a musial czuc ? A co to jest obowiazek milosci Ciebie ? Przestan .Obdarzasz kogos miloscia , bo .... :-D Przeciez Ty tez kazdego faceta nie obdarzasz uczuciem . To sie wydarza i juz. Nikt nie ma obowiazku odplacac Ci tym samym.Moze i fajnie byloby . Ale za brak wzajemnego uczucia nie ma nawet paragrafu w kodeksie karnym :-P Podobno kazda potwora znajdzie amatora wszak :-P Wszystko przed Toba . No przestan sie juz mazgaic prosze pieknie .

Gość fdsdfdffdfds
Nie pokochał mnie bo nie byłam tak dobra/ładna/fajna jak tamta

przegrywac tez trzeba umiec. Widocznie wolisz tylko smecic i uzalac sie nad soba. Czasem tez tak trzeba , bo o czym bysmy rozprawiali na Kafe :-P.Zycze by zbrzydlo Ci smecenie nad soba , bys przeszla do pracy nad poprawa nastroju i wlasnego odbicia we wlasnych oczach.