Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzniedajeradyyyy

maz chce stosowac npr!!!

Polecane posty

Gość hibiusaa
ciemnota

Gość hibiusaa
stado dzieci kosztuje

Gość gość
a w druga dziurke tez grzech;)?

Gość gość
nikt nie zsyła kasy na dzieci ale tzw autorytety mowia ze dzieci wychowuje sie powietrzem

Gość antyNPR
Po indokrytancji na naukach przedmałżeńskich zdecydowacydowała się na to całe badziewie czyli NPR. I wiecie co? To kompletnie nie dziala. Nic o czym piszą te chore katoloczki sie nie sprawdza. Sama flustracja i gniew. Nie wiesz o co chodzi, bo temperatura skacze, sluz? Ooo zesz Ty, to taka ukryta masturbacja katoliczek bo, zeby znalezc ten magiczny sluz to albo on leci z Ciebie albo musisz wepchac palce do pochwy i pogmerac.... Doslownie pogmerać. Niestety metoda ma siedzacych w domi mamusie, bo... Po silowni twmperatura pojdzie w góre. Gdy poryczysz się poprzedniego dnia nasz jak w banku że pójdzie w góre. Wypijesz piwo, nawet jakiegoś redsa to nastepnego dnia temperatura idzie w góre. I jak tu żyć? Strałam się, stosowałam, kupiłam świetny termometr za 40 pare złotych. Przekonałam męża i nic. Siedzisz na kropkami na karcie i na forach i próbujesz zrozumieć jak to możliwe, że po kieliszku domowej nalewki następnego dnia Twoja temperatura idzie jak szalona w górę. To co bredzą te wszystkie nauczycielki czyli polonistki z kursem npr...bo kochani to nie sa zadne biolożki czy seksuolodzy to wszystko jedna wielka ściema. Aha j jeszcze jedno, bo koromny argument przeciwko antykoncepcji jest taki ze jak zajdzietakw ciąże to powiesz że to niechciane dziecko a przy NPR? Jak zajdziesz w ciąże to Pani Ci powie noo widać Bóg tak chciał i obdarował Cię dzieckiem....ale jak go nie chce... I tu sęk ze nie możesz go nie chcieć. Takze pozorna wolność tej cholernej metody to iluzja. Ale stosujcie, im więcej osób się przekona że to badziew tym lepiej. Tylko kupcie se dobry termomete to pojawia się jeszcze ciekawsze problemy.