Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piszaca prace :)

Pisze magisterke na temat kafeterii

Polecane posty

W kontekscie patologii , ktora coraz czesciej pojawia sie na forach.Jestem tuu od kilku miesiecy i obserwuje , praktycznie w ogole sie nie udzielajac , moje spostrzezenia sa zatrwazajace.

Zauwazylam , iz wiele z podejmowanych tutaj tematow czesciowo lub calkowicie pokrywa sie z moja obecna sytuacja zyciowa , zwlaszcza watki o jedzeniu kupy , kazirodztwie i nastoletnich ciazach .

Podszyw to naturalna kolej rzeczy zakladajac temat pod pomarancza , takze nie zaskoczyles ani nie rozbawiles :o

patologia? Bo dzieci wymyślają tematy żeby poczytać sobie komentarze innych? Żałosne to jest i tylko tyle. Nic ciekawego.

Gość Piszaca prace :)))
Juz ktos moj nic zaczernil :) Echhh dzieciarnia........Wracajac do tematu mysle , ze osoby zakladajace i udzielajace bardzo lytkich komentarzy w duzejk mierze nnie sa dziecmi.Tutaj dorosli wypisuja takie rzeczy , ze glowa mala.

więc się zachowują jak dzieciaki. Większość tematów to bujda na resorach, każdy kto już tu trochę posiedział to wie, więc wymyśla się głupie odpowiedzi na jeszcze głupsze tematy. Kto bierze to na poważnie jego sprawa.

Gość Piszaca prace :)))))
Przyznam się szczerze, że ja często zakładam tematy jako pravik21, aby poczytać komentarze innych, ale nikt mi nie chce odpisywać:O

Gość Piszaca prace :))))
auwazylam , ze kiedys podszywy byly duzo wyzszych lotow , czasami mozna bylo sie nawet zasmiac , a teraz ? Totalne beztalencia :)

Gość Piszaca prace :)))))
Mamusia dała mi na drugie Beztalencie, podoba wam się to imię?

Oto wlasnie przyklad frustrata/frustratki , ktora nie otrafi nawet sklecic solidnego podszywa.Jak CI ludzie maja kiedys pracowac , zarabiac , miec rodziny (?!) Dno i wodorosty.....

Cwicz , cwicz dziecino , moze za pare lat wyjdzie Ci jakis fajny podszyw :D