Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie zobaczcie

prosze o pomoc doswiadczone mamy.

Polecane posty

Gość pomozcie zobaczcie

Szczerze mówiąc żadna aukcja by mnie nie zainteresowała, a jak już musiałabym wybrać na mus to 3, z tego zwględu że ubrania są poskładane.

Gość pomozcie zobaczcie
up poradzcie

Gość pomozcie zobaczcie
nie mam zbyt wiele pieniedzy a takie malenstwo i tak bedzie glownie spalo, na spacerze taz w gondoli, bo ma sie urodzic w listopadzie. I tak sobie mysle ze chce kupic tanio wieksza ilosc uzywanych, a jak bedzie wieksze to nowe bede kupowac, jak myslicie?

Gość pomozcie zobaczcie
tzn chodzi mi o to, ze po domu moze miec troszke sprane spiochy, bo i tak dzieci ciagle ulewaja a wiadomo do lekarza bede jej zakladac porzadne nowe

Bardzo dobrze myślisz. Takim małym to albo się ulewa, albo się obsikaja albo co innego :P Gdy mój synek był niemowlakiem denerwowało mnie, że w sklepie nie ma zwykłych śpiochów, jednokolorowych tylko jakieś cudaki za 20 zł. A wiadomo 1 szt nie wystarczy i potrzeba z 5, koszty rosły proporcjonalnie do wieku syna :D

Gość pomozcie zobaczcie
dzieki adsadsa, bede sobie obserwowac ta aukcje i inne podobne

Gość naprawdę naprawdę
SKORO brak ci kasy to po co ci to dziecko?

Gość ggggggggggggggggggf
a co to tylko bogaci moga miec dzieci?! Dziewczyna nie zalila sie ze nie ma wcale kasy, tylko niezbyt wiele - wyprawka nie jest tania - 10 szt pajacow = 300zl, 10 szt bodow 150 zl, kombinezob 80 zl itd.

naprawde naprawdę może dlatego, ze to nie pieniądze wychowują dzieci? Nie pieniądze je kochają? a poza tym... autorka nie żyje w skrajnej biedzie skoro KUPUJE sama a nie bierze z caritasu a że używane? Zwykły rozsądek a nie brak kasy ;) Gdyby tylko bogaci mieli mieć dzieci, to Polska dawno temu byłaby już tylko pustynią :D

Gość mimmoza
mama 6-latki - piekne slowa :)

Gość no to ja tez się zapytam,
ta druga aukcja ma cene minimalna, wiec pewnie dlatego nikt nie licytuje. A ostatnio byla tu laska co kilka sztuk wymietych ubranek chciala opchnac za 200 zl :D