Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama2999

Dziewczyny z jakiej firmy NIE MECHACĄ SIĘ RAJSTOPY? Jakie kupujecie?

Polecane posty

Gość Mama2999

Bo co kupię i wypiorę to tragedia :/ na dodatek jak córka w przedszkolu chodzi na kolanach to już wogóle... Są jakieś rajty które wytrzymają chociaż te 5 razy założenia ;) dzięki z góry za odpowiedzi

Gość do przedszkola to już
zdecydowanie praktyczniejsze są spodnie dresowe, bo wiadomo, ze dziecko pół dnia spędza szorując kolanami po podłodze

Gość Mama2999
Ja wiem,ale ma tam dziewczynki z ktorymi tańczy ;) i mnie tak prosi o spódniczkę

Gość to może niech spódniczkę nakła
da tylko na ten czas tańców, a resztę dnia niech nosi spodnie

Gość lubię Jabłka
no nie,dziewczyna prosi o polecenie rajstop a wy jej każecie córeczkę w spodnie ubierać!!no matko kochana,albo dajcie nazwę firmy albo spadajcie a nie narzucacie jej robić babochłopa z dziecka.

Gość a...bc
Z gatty są też niezłe.

Gość ja też kupuje
z WOLI nawet jak wydasz te 18-19zl to bedziesz miała rajstopki na dłużej,a i tak się bardziej opłaca kupić takie droższe niż z 5 par tańszych i wyjść na tym jak zabłocki na mydle

Gość hadziaaaaa
Calkiem niezle sa rajty firmy Wola. Do nabycia w kerfie, chyba nawet w koszu je widzialam po piataku wczoraj. Zobacz sobie, jedna para koszt niewielki, a moze w sam raz przypasuja.

Gość hadziaaaaa
Normalnie Wola kosztuja w kerfie 14. A pod koniec wakacji trafila mi sie wielka wyprz i byly po 3 zeta :D okupilam sie na rok :D

Gość pracuje w miesie
calzedonia najlepsze

Gość olabogah
co to jest kerf?

Gość qwqrwwrtqwr
calzedonia

Gość Polinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja ostatnio kupiłam córce rajstopy Gatty ,miała je ubrane pod spodniami i sie zmechaciły juz po jednym razie, wkurzyłam sie bo tanie nie sa

Gość Ccccccvvv
A lupilu z lidla probowalas?

Gość Mama2999
Hmm a w lidlu nawet nie wiedziałam,że są jakieś rajstopki :) rzadko tam zaglądam wiec teraz trza się tam przejechac ;). Ja jej kupowałam w pepco i w takim pobliskim sklepiku z bielizną. Zobaczę tej firmy wola i te z lidla. Z gatty juz jej kiedyś kupiłam i powiedziałam sobie po tym zakupie - nigdy więcej - zmechaciły się :(

Gość niuniulkai
Wola i ostatnio w cocodrillo po raz pierwszy kupiłam jak narazie same pozytywy

Gość do filiperek23
wg mnie w skladzie rajstop do ktorych podalas link jest za malo bawelny najlepiej szukać tych ktore maja ok 85proc bawelny np wola ktora ma ok 84proc

Gość niestety ale z LIDLA są tragic
znej jakości:O o ile wiele rzeczy z Lidla można polecić (mam tutaj na myśli ubranka czy inne produkty dla dzieci) tak absolutnie nie polecam rajstop ponieważ ROZWALAJĄ SIĘ W SZWACH, czyli w okolicy krocza:O kupiłam, bo byłam przekonana, że będą tak samo dobrej jakości jak skarpetki, spodnie, bodziaki itp. - zawsze ze wszystkiego byłam zadowolona, a tu takie rozczarowanie:O skarpety z abs-ami z Lidla są rewelacyjne, ale rajstopki odradzam stanowczo

Gość do autorki....
Oczywiscie ze bierz te ktore maja w skladzie najwiecej bawelny!!!! Ja na allegro kupuje córce takie ktore maja 90proc bawelny i kosztuja ok 9zl i są cud miód malina i nie patrz na marke ze jak gatta czy calzedonia to beda zajebiste to jest najgorszy błąd!

Gość do autorki....
aha i ze skarpetkami jest to samo jak kupisz te bawelniane to pierzerz nosisz pierzesz nosisz i nic sie z nimi nie stanie a jak kupisz takie gdzie bawelny malo to się po praniu do użytku nie nadają

Gość Ja podaje od 6 mies., ale juz
Z Marks&Spencer, Cubusa i innych sieciowek nic sie nie mechaci.

Gość hmmmm nie wiem samaaaa
Ja kupuję z Yorkera, głównie dlatego, że mają fajną, szeroką gumę i ładnie się trzymają na dupce, no i znam już ich rozmiarówkę i tego się trzymam. A czy się mechacą - no to jak każde, po iluś tam założeniach, ale wcześniej dziecko mi z nich wyrośnie.