Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdfhdhfhdhdfhd

jak to jest ze niektorzy "dymaja" sie naokolo z 10tkami partnerow a ja po medycy

Polecane posty

Gość hdfhdhfhdhdfhd

nie, jezdzac nowym bmw 530 (niby kobiety tak leca na kase hehe jasne) z zupelnie przecietnym wygladem nie mialem ani jednej w zyciu dziewczyny ktora by mnie kochala (wogole nie mialem zadnej ktora nazwac moznaby moja). Niby liczy się edukacja niby liczy się kasa itp. A co do czego przychodzi to to wszystko o kant dupy rozbic

Gość halinaspodkoszalina
bo być może jesteś nietowarzyskim, nudnym bufonem, któremu się wydaje, że jak medycynę skończył to wszyscy mu się powinni wpas kłaniać z racji swojego zawodu mam częsty kontakt z lekarzami i na palcach jednej ręki mogę policzyć tych fajnych, normalnych, nizadętych...

Gość małą_czarna_niebezpieczna
ja ciebie moge pokochac :P kręca mnie kolesie z medycyny, zawsze chciałam mieć chłopaka lekarza! ile masz wzrostu?

Gość ale nudyyyyy
ty prostaku po medycynie?

Wiem, że ciężko w to uwierzyć, ale mądre kobiety nie zwracają uwagi na kasę i auto:) Mądra kobieta sama kończy studia i stara się być niezależna. Mnie np nie imponuje czym facet jeździ ale np to, że przepuszcza mnie w drzwiach, pamięta jakie są moje ulubione kwiatki a nie kupuje kosz kwiatów- bo i po co? Wolą drobne przyjemności niż drogie prezenty. A Ty może po prostu po studiach medycznych nie masz czasu na poświęcenie się znajomości, a kobiety którym możesz poświęcić troszkę czasu nie są godne uwagi.

Gość avp2
No na pewno jak bedzie je przepuszczal w drzwiach to beda na niego leciec buahahahaha To najkrotsza droga do tego żeby laska miala cie za gowno. Taka prawda. Ciekawe czemu tylu chamow ma setki fanek a ci kulturalni chodza po forach i jecza że żadna ich nie chce. To nie moze być zbieg okolicznosci

Gość helga3333
A co myślisz że laski się na Ciebie rzucą? Zagadałeś kiedyś do jakiejś?

Gość do helppp88
a ladna jestes? :P

Bo w życiu nie liczy się kasa, status społeczny.To czy jesteś lekarzem czy sprzątasz kible nie ma kompletnego znaczenia.Liczy się to jakim jesteś człowiekiem w stosunku do innych ludzi to na jakich ludzi trafiasz przez co gruntują się dalsze Twoje losy.A już w szczególności rozwaliło mnie jak napisałeś że jeździsz BMW i jesteś po medycynie a dziewczyny na Ciebie nie lecą :D Stary czy Ty chcesz powiedzieć nam że myślałeś że jak będziesz lekarzem i miał BMW to laski na Ciebie zaczną lecieć ? :D Wybacz ale to brzmi po prostu mega śmiesznie, aż dziw że ktoś kto myśli w taki sposób skończył medycynę :D