Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika855

W sobote mam mieć ślub,wczoraj pokłóciłam sie z narzeczonym

Polecane posty

Gość Weronika855

w sumie o pierdoły,ale on obraził moja rodzinę,a na to nie pozwolę powiedział że wódka jest głównie dla rodziny z mojej strony bo to sami alkoholicy ! Ja na to że mógł wcale nie kupować to on mi powiedział że dla zasady kupił i żałuje że żuli napoi tym! dodam że to jest skąpiec rano wsiadłam w pociąg i jestem w hotelu odwołam slub ale sie zastanawaiam jeszcze???? w ogóle nie wrócę do piątku

Gość polyphonia
Dżizas :/ co za idiota

Gość a ja myslę.......
że nie powinnaś wracać ze skąpcem nie da się żyć i w ogóle jak on śmie wyzywać rodzinę od alkoholików Nawet gdyby tak było powinien to zachować dla siebie zaskocz wszystkich i nie wracaj:)

Gość niech se sam pije ten bimber
kutwa przebrzydła :P

Gość Weronika855
Moja rodzina nie jest bogata ,ale alkoholikiem tez nikt nie jest jedynie z mamy strony 2 braci i kuzyni lubią wypić co sobotę,ale to nie od alkoholizm a co do jego chciwości,suknię kupiłam tez nie taką jak mi się marzyła bo żałował mi dołożyć 300 zł--powiedział ja płacę za swoje i ty za swoje!

Gość Weronika855
Zrobiłabym to ,ale jaki wstyd:o dzwonił do mnie powiedziałam że chyba odwołam ślub powiedział że jak to zrobię to mam mu oddać całąkasę co wydał!

Gość polyphonia
hahaha powiedz niech się w dupe całuje,kasy nie ma i nie bedzie, co za debil!

Gość djfgj
Wiec masz odpowiedz ile znaczysz. Jebnij go w pizdu szmaciarza. Nic nie oddawaj,to za straty moralne i niech spierdala.

Gość moj by stracil zeby
Jakby tylko cos takiego powiedzial. Wez nie wychodz za niego. Nie oddawaj zadnych pieniedzy,nie badz glupia,nie daj sie zastraszyc. Dla wstydu chcesz spedzic z nim zycie i je zmarnowac? To ostrzezenie,zebys uciekala.

Gość zaśmierdziało mi z kompa
prowokacją i to nudną :P

Gość hghghg
jeśli to prawda to co mowisz to masz do czynienia z jakims idiotą a nie z faceteem