Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wermonka

Nie ma wiekszej wiocha niz posiadanie konta na facebooku

Polecane posty

Gość wermonka

kazda tleniona blondi i paker, ktory nie potrafi sie podpisac, ma przeciez tam konto

Gość wszyscy jesteśmy z małp35
taak???a ja nie jestem blondynką....i mam tam konto:)

Gość ferftetetet
ja jestem sztynka i tez tam mam, moj dyrektor tam ma i wszyscy z firmy, chyba sama jestes niedorozwinieta skoro tak uwazasz

Gość antyliza
pewnie nie masz znajomych i zazdroscisz 🖐️

Gość habenula
mnie nie ma na zadnym portalu spolecznosciowym bo ludzi nienawidze a w przyjazn nie wierze internetowe znajomosci sa zwykle gówno warte

Gość OPOP/opo
facebook jest cool niepodoba ci sie to nie miej konta i juz

habenula - dziwne, ja przez facebooka poznałam może 2-3 osoby - raczej nikogo tam nie poznaję.

Gość sdfghjkppp
popieram , ludzie szukajacy potwierdzenia maja konto na fb totalna wiocha.

Gość neurotyczna osobowość
portale społecznościowe są z jednej strony głupie, szczególnie jeśli mają na nich konto jakieś niedorozwinięte 12-letnie dziewczynki pokazujące bardziej swoje 'atuty' niż siebie na zdjęciach. z drugiej strony, zaletą takich portali jest to, że można konaktować się ze swoimi znajomymi, ja sama mam tam konto tylko po to, żeby mieć kontakt z dziewczyną poznaną przez internet.

Gość sdfghjkppp
a jeszcze gimibusy:D:D:D

Gość MInodues
Ja tez nie mam facebooka. Uwazam, ze jesli chodiz o zycie prywatne to wole sie spotkac z ludzmi na zywo i zapytac ich co u nich slychac. Zobaczyc prawdziwe zdjecia z wakacji itd. Jest z tego wieksza przyjemnosc i lepsza energia itd. Jelsi chodiz o zycie zawodowe to jak najbardziej ale ja uzywam zupelnie innych portali, malo znanych w Polsce. np Linkedin.

Facebooka mają też firmy, są grupy gdzie np. ludzie z jednego zespołu mogą dodawać ważne informacje/dokumenty. I czasami łatwiej jest komuś zostawić wiadomość na facebooku niż dobijać się na komórkę.

Gość habenula
ja jestem odludkiem wiec chyba dlatego portale spolecznsociowe sa nie dla mnie - no i cyber przemoc jest

poznałam sporo osób przez fejs. odswiezyłam stare znaqjomosci, poza tym na fejsie przechowuje pliki, które w razie jak mi komp zdechnie musze miec. i nie mieć zmieniam statusdopw, nie pisze glupot, a jak daje linka z głupawej strony, to raz na ruski rok i cos naprawde fajnego.

Jak ktoś ma profil otwarty dla wszystkich to owszem, ktoś się może przyczepić. Jeżeli jednak nie zaczepiasz ludzi i masz wszystko ukryte opcją "tylko dla znajomych" to nie ma problemu.

Gość wwwhyyyyy????
a ja nie mam fejsbuka, bo prawie w ogole nie mam znajomych, więc po co mi?

Gość fobia społeczna 95
Lol dzięki temu topicowi wiem czemu nie mam faceboka (swoją strona co to znaczy face book, czemu taka nazwa) nie mam znajomych :D kiedyś założyłem i co ? I nic nie miałem kogo zaprosić lol

Gość akzen533
przez facebooka mi dziewczyny loda nie zrobią . Dlatego nie mam tam konta

Gość zgadzam sie FB to lans
i wiocha . Ale wytlumaczenia fajne sa :-P

a z ciekawości zapytam - na czym ten "lans" polega (pomijam profile gdzie dzieciaki wstawiają masę zdjęć dostępną dla wszystkich)

konto na portalu społecznościowym nie jest niczym złym i to nie prawda że każda tleniona blądi czy paker mają tam konta. normalni ludzie też mają tam konta, więc nie uważam że to coś złego mieć tam konto!

Gość yamunna
ludzie to skurwiele wiec po co szukakc nowych znajomosci?

Gość alfajed
ciekawe jak mam sie spotykac ze znajomymi z Polski w realu skoro mieszkam poza jej granicami

Gość alfajed
nie wspoomne o znajomych z USA czy innych krajow... akurat znam bardzo duzo ludzi i nie wszyscy mieszkaja w jednym kraju, a jesli nawet by mieszkali to przeciez nie wszyscy w jednym miescie ktos ma naprawde ograniczony swiatopoglad