Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilia.C25

Płacz dziecka

Polecane posty

Gość Emilia.C25

Witam własnie czytam wasze porady i sama nie wiem czy jestem w stanie byc konsekwetna, przeciez moja Madzia tak sie drze ze sąsiedzi pomysla ze ja bije nie wiem co robic

Gość a czemu sie drze ?
rozpieszczona pewnie

Gość Emilia.C25
Nie mozna zostawic jej nawet na chwile i cały czas chce byc na rękach,nawet trzymajac ja płacze. Nie wiem co robic.

Gość a czemu sie drze ?
a ile ma mała ? może coś ją boli lub czegoś się boi to nie jest normalne ze nawet na rekach płacze

Gość Emilia.C25
w sobote skonczy rok. Teraz ida jej zeby, napewno musi ja bolec. Przeczytałam na forum ze nie tylko ja mam problem. Ona chce miec mnie tylko dla siebie,mam jeszcze 3 letnia córeczke, i jak ta młodsza widzi ze zajmuje sie starsz to odrazu popada w histerie.

Gość Jak małe dziecko
to pewnie jeść chce moją siostrzenica jak cyca nie dostanie to drze się jak, jak ..no nie wiem co. uszy urywa.

Gość Emilia.C25
Ona jest najedzona, ona poprostu na mnie wymusza, przez tydzien yła u babci a tam tylko na rączkach. a w domu nie bardzo chce ja nosic i to juz jej sie nie podoba

Gość Jak małe dziecko
aa małe moja siostrzenica ma 14 miesięcy jak jej siora nie da cyca co 1-1,5 godziny to syrena przy niej jest pikuś. :) Juz chodzi i parę słów potrafi. :)

Gość a czemu sie drze ?
no to masz odpowiedź u babci na rączkach w domu drugie dziecko więc robi to przez zazdrość i chce zwrócic uwage na siebie poprzez płacz myslę że trzeba by zajmować się dziewczynkami razem jednocześnie wiem to trudne ale róbcier cos razem we trzy upieczcie ciasteczka niech mała babra sie ciastem ile wlezie potańczcie razem przy muzyce bawcie sie w chowanego może to podziała ?

Gość Emilia.C25
Dziekuje za rady napewno wypróbuje.

Gość Jak małe dziecko
upieczcie ciasteczka we trzy wyjee pomysł dla rocznego dziecka :D lepiej ją zostawiaj ze starszą siostrą na trochę i obserwuj/pilnuj niech nawiążą więź

Gość Jak małe dziecko
upieczcie ciasteczka we trzy wyjee pomysł dla rocznego dziecka :D lepiej ją zostawiaj ze starszą siostrą na trochę i obserwuj/pilnuj niech nawiążą więź

Gość niby czemu nie moze
upiec ciastek ? male dzieci sa ciekawskie i lubia sie babrac niech klepie ciasto a druga dziewczynka niech wykrawa foremkami a ty wyyyyyyyyj

Gość Emilia.C25
Dzieki tak zrobie