Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malapati

Podoba Wam się ta sukienka? Tylko szczerze.

Polecane posty

Gość lalkaola
ale ja jestem blondynka no i jakos nie widze siebie w tej sukience i czarnych butach

Gość że co że jak????
Szczerze nie podoba mi się ta sukienka. Po pierwsze widać że materiał jest kiepski, cienki i sztuczny. Po drugie ta cena?? Przecież ta sukienka jest warta co najwyżej 20 zł . Za 70 zł jeśli się trochę poszuka można mieć naprawdę ładną sukienkę...

Gość lubię Jabłka
po pierwsze to bazarowa,tania,śmierdzi tanizną i bezguściem.Po drugie nie wiem gdzie w niej idziesz ale jeśli już masz ją ubrać to bez tego paska wieśniackiego.

Gość jp jp
kobieta ma błyszczeć do pewnego wieku , stare baby juz błyszczec nie powinny i takie sa zasady , wiec troche swiecidełek nie zaszkodzi , ale wszystko zalezy na jaka to okazję .

Gość jp jp
generalnie nasze kobiety mają problemmz gustem ! a taki JACYKOW nich sie postuka czasem w łeb . potem kobiety myslą ze tak trzeba

Ja ubieram sie kobieco, seksownie jak trzebai błyszcze jak trzeba:) To zalezy gdzie chcesz isc tak ubrana:) na mayday moze byc:P Ale juz na imprezke do klubu za rozowo.. zwłaszcza ze jestes blondynka tak jak mówie wygladałabys jak taki cukierek

Gość lalkaola
Na firmowa impreze

Gość lalkaola
Ona dzis niezaczerniona a jaki kolorek polecasz pazurkow

Gość ladymakbett
jp jp nie wiem czy jesteś facetem czy kobietą, mam nadzieje, że facetem bo wstyd by mi bylo, gdyby pisała tak kobieta. że mogą wyjść majteczki niechcący ale wszystko w dobrym smaku? co to za bzdura??????????? jakie kobiety pokazują niechcący bielizne? jakies mlode kurwiszony na wiejskich dyskotekach. Mozna pokazywać ciało jeśli ma sie je ładne ale z klasą, zasda- zakryj górę odkryj dól i na odwrót, nie wciskaj sie w nic na maxa obcisłego i krótkiego jednocześnie.

Gość ladymakbett
jp jp nie wiem czy jesteś facetem czy kobietą, mam nadzieje, że facetem bo wstyd by mi bylo, gdyby pisała tak kobieta. że mogą wyjść majteczki niechcący ale wszystko w dobrym smaku? co to za bzdura??????????? jakie kobiety pokazują niechcący bielizne? jakies mlode kurwiszony na wiejskich dyskotekach. Mozna pokazywać ciało jeśli ma sie je ładne ale z klasą, zasda- zakryj górę odkryj dól i na odwrót, nie wciskaj sie w nic na maxa obcisłego i krótkiego jednocześnie.

Gość sukienka ok
może być

Gość sukienka ok
może być