Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malapati

Podoba Wam się ta sukienka? Tylko szczerze.

Polecane posty

Gość szoque!
szcerze to nie podobaje mi sie tandetne blyskotliwe, koronkowe, plastikowe, stylonowe. szuczne ciuszki :) i wcale nie chodzi, ze cos musi byc drogie, tylko zeby mialo dobrej jakosci material, uszycie i kroj nie zakrawajacy na podmiejskie disco ;) ta z baskinka u gory jest calkiem mozliwa, ew. ta z przejzystym dekoltem w trojkat, tylko zeby byla troche dluzsza ;) nie chodzi mi tu nawet o skoromnosc, czy niepokazywanie nog, tylko proporcje glupio wygladaja w takich strasznie krotkich kieckach, co tylko przykrywaja majty :)

Gość wiesiaaaa
Taka kurewska trochę, ale jak założysz czerwone szpilki albo lateksowe kozaczki to na wieś możesz iść. Wszystke chłopy w GSie będą się cieszyły:D

Gość to to jest sukienka?
wygląda na tunikę

Gość jezeli szczerze to
naprawde-nie...

Gość oj tam już nie przesadzajcie
że taka kurewska. Całkiem fajna, jeśli dobierze odpowiednie rajstopki i dodatki to będzie fajnie się prezentowala.

Gość oj tam już nie przesadzajcie
Zakładam, że pewnie jesteś bardzo młodą osobą, a komentarze dodają kobiety, dojrzałe, które mają rodzinę i stawiają na elegancję. Bo wiadomo, że taka kobieta w takiej kiecce wyglądała by przerażająco. Jeśli jesteś młoda to jak nabardziej wskakuj w nią.

Gość Boże jedyny
po co dziewczyny się tak ubierają. :( przez was mój facet nie może się skupić na rozmowie ze mną tylko ciągle się gdzieś gapi na zgrabne nózki. :/

Gość dssddfdfdf
to nie sukienka tylko tunika, przeciez dupe bedzie ci widac. okropna i za to chca 75 zl? hahah a ta modelka jak smiesznie znieksztalcona, jaki dlugi tulow

Masakryczna, tak ćwieki sa w modzie ale nie w brzydkim wiejskim i tandetnym wydaniu. Weź stary sweterek dobrze go rozciągnij i przypnij takie gówna i bedziesz miała to samo. Lepiej już zamówic normlane ćwieki czy kostke i to przypiąc sobie samemu

Gość ladymakbett
sukienka okropna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny kiedy zrozumiecie, że im mniej odkrywacie tym bardziej sexy jesteście!!!!!!!!!!!!! Po co pokazywac od razu wszystko no po co? żeby faceci tylko na chwilke oko nacieszyli, co Ty eksponat w muzeum jesteś? sukienka jest tandetna, za krótka, wygląda jak tunika, zero zero zero klasy nie ważne jakie dodatki do niej, sama w sobie jest wtrętna. tak ubierają sie podfruwajki a nie dorosłe kobiety. Baskinka do kolan, princeska rozkloszowana może być nawet krótsza ale nie tak diablenie obcisła i zakryte ramiona i dekolt. do tego adne klasyczne botki i delikatny make up, krótkie zadbane paznokcie w jednym kolorze. bez żadnych błyskotek, ćwieków i innych wstrętnych upiękniaczy

Gość Pawełek,Pawełek,Pawełek
Będzie pasowała jeśli zamierzasz stać na drodze krajowej lub idziesz na imprezkę to bynajmniej będzie łatwy dostęp. Laski poco wy się tak szmacicie? Często widzę jak laski w tym co jest na dyskoteki czy imprezy sex party chodzą po mieście.

Gość Ona dzis niezaczerniona
Po 1 jeśli jesteś w miare wysoka bedzie Ci wychodził tyłek bo w necie a zwlaszcza te ubrania które reklamuja te pindy wymalowane.. z tego co wiem nie chwala się przynajmniej u moich znajomych jakąs dobrą opinią. Po 2 75 zł+wysyłka nie dałabym za "bluzke" z jakimiś ćwiekami, która w rezultacie nie wygląda tak na zdjęciu ( bo po to wlasnie sa te pindeczki:D wymalowane, charakterystyczne- na takiej i w takich pozach to i zwykly t-shirt biały wyglądał by oszałamiająco w cenie 100 zł i co? kupowałyby.) Po 3 krój jest tak niefortunnie uszyty.. brzydki dekolt i złe ułożenie ćwieków.. pomniejszy piersi i pogrubi talie.. Jak chcesz jak dla mnie jedynie co jest okej to jakbys w niej ciagle stała tyłem bo jedynie to mi sie w niej podoba. Za taka kwote znajdziesz fajną i porządna(nie szmate) sukienke ;)) pozdrawiam 🖐️

ha ha na tych zdjeciach z ostatniego linka wsadzili tyle photoshopa, ze jej twarz wydaje sie byc narysowana :D do tego laska jest jakas nieproporcjonalna, jak facet szeroka na górze. zamiast photoshopować tak potwornie te zdjęcia, mogliby po prostu zmienić modelkę... fatality

Gość jp jp
nie słuchaj motłochu - sukienka jest ładna bo zbilizona do klasyki , wiec musi taką byc , wszytko jednak pozostaje w kwesti z czego jest uszyta .

Gość lalkaola
Mam tez buciki w takim kolorze i torebke wiec dlatego taki wybór

Gość jp jp
a długie zakreywajce kobiece wdzieki sukienki są dla starych bab ! młodość ma swoje prawa , jak tam ciut sie gdzies majteczki pokazą niechcacy to i o to wszak chodzi ! wszystko jednak w dobrym smaku kobieta ładnie sexownie ubrana jest codowna , nie ma ładniejszego widoku na swiecie .

Gość jp jp
ten sam kolor ??? nie dobrze ! zmien to

lalkaola ta sukienka jest ladna ale ta babka ma za duze piersi do niej.. tak mi sie wydaje :) No i wiesz znow to-zakup przez internet- nie wiesz jak wyglada dokladnie góra bo włosami zasłania może całość totalnie źle wyglądać.. chyba ze masz zdjęcia całości :) Też lubie krótkie:P Ale autorki sukienka z allegro może sie okazać bluzka do połowy pupy

Gość ahhrrrr
Koronki, ćwieki w tym wydaniu.... masakra. Strasznie tandetne i obciachowe. Może to zasługa modelek, że tak się kojarzą. Zdecydowanie za krótkie. Za to ta klasyczna wyżej - super.

Gość jp jp
no daj spokój ...jak to czemu ? podszkol sie troche w kwesti dobierania kolorów wszystko nie moze byc pod sukienke musi byc cos co doda kontrastu , jeszcze paznokcie w kolor , szminka , włosy moze :) branzoletka i bedziesz wygladała jak ..... sam kicz !

Gość uważam że wystarczy
jak sukienka jest krótka, to jest jej podstawowa ozdoba (oczywiście na właściwej sylwetce, ciało musi być bardzo szczupłe i twarde) tkanina powinna być wysokiej jakości, sukienka solidnie wykończona, nie potrzeba żadnych świecidełek, ćwieków, cekinów, połysku, brokatu i tak dalej, należy dobrać odpowiednią biżuterię oraz buty, ewentualnie rajstopy, jest to wtedy propozycja dla dziewczyny bardzo młodej sukienka z propozycji autorki tematu jest brzydka, prostacka i narzucająca się, szpeci zamiast zdobić

Gość eva braun nr 13
jak na moje oko to ta kiecka nadaje sie swietie do"PRACY"