Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelovaona

seks i akceptacja siebie

Polecane posty

Gość karmelovaona

Cześć. Mam pewien problem z którym nie potrafie się pogodzić od kilku lat. A wiec jestem zgrabną, ładną nastolatką, odważną, pewną siebie pod kazdym wzgledem z wyjątkiem spraw łózkowych.. Powodem tego jest wręcz nienaturalny wyglad moich warg sromowych, są mięsiste i duże, kompletnie nie potrafie zaakceptować mojej dolnej strefy.. Umówilam sie z pewnym przstojniakiem za ktorym uganiam sie, strasznie sie mi podoba, ja mu też, jednak miłosci z tego nie bedzie bo to raczej typ który bardzo lubi sex (dziwczyna na jedną noc, i te sprawy) mi taki uklad pasuje, jednak naprawde boje sie jego reakcji na wyglad moich warg i wg. Chcialabym czuć sie pewnie podczas seksu tak jak w zyciu codziennym, to mnie naprawde ogranicza. Zazdroszcze dziewczyną ktore mają (normalne, nie mowie o idelnych) wargi, gdybym taki miala seks bylby dla mnie czymś cudownym. A zatem mam szereg pytań: Czy powinnam sie przejmować? a moze po rpstu spotac sie z nim i pojsc na całosc.. Czy facet nie zwroci na to uwagi jesli bede pewna siebie w łózku? A moze jakimś cudem znacie jakies sposoby na zaakceptowanie swojego nienaturalnego wygladu? ps. A zdaniem tego faceta sie przejmuje, bo naprawde nie chce zeby sie do mnie w jakikolwiek sposób zraził.

A ile cipek obserwowałas do tejpory z bliska (z takiej odległości jak Widziałas swoją) żeby mieć porownanie?

Gość karmelovaona
Levviatan - nie rozumem z jakiego powodu uważasz, ze powinnam dorosnąć nei_nei A cipek juz troche widziałam : )

Gość karmelovaona
strongerst założę się, ze jestes obleśnym typem fapującym przed koputerem, widze, ze ludzie tutaj nie potrafią trzyać sie tematu. Bo zbędne komentarze na prawdę mnie nie obchodzą

Gość ndgndg
Wydaje mi sie, ze nie ma to prawie zadnego znaczenia. Opisalas sie niemalze jak jakas nienaturalna mutantke. To chyba rzeczywiscie swiadczy o sporym problemie z akceptacja. Moim zdaniem, jak tylko zwiekszy ci sie doswiadczenie, zrozumiesz ze nie ma to specjalnego znaczenia. Wiem, ze latwo sie mowi, ale w tym przypadku wydaje mi sie ze problem jest glownie w Twojej glowie. Rozwiazaniem moze byc po prostu wieksza ilosc seksu z roznymi partnerami. Prawdopodobnie po n-tym razie stwierdzisz, ze tak naprawde nikomu to nie przeszkadza, a niektorym moze sie to jeszcze nawet podobac. Pozdrawiam serdecznie i no stress, bedzie dobrze! s/

no właśnie dlatego powinnaś dorosnąć ;] przejmujesz się rzeczą która praktycznie nie ma znaczenia dla kochających się ludzi.

Gość karmelovaona
Levviatan Bedziemy sie kochać w sensie fizycznem a nie mentalnym

Gość w przelocie mobilnym
Uprawialas seks z kobietami?

Gość karmelovaona
nie uprawiałam seksu z kobietami, gdybym to robila, zapewne nie mailabym żadnych zastrzeżen do sdwojego ciała

Gość karmelovaona
czy to ważne gdzie je widziałam?

Jutro obadam. :D Bo dzisiaj to już na telefonie siedzę. Uprzedzając ewentualne pytania i komentarze-jest cały, nie zgniotłam. :P

No to ja już idę łóżko ugrzać. Będę Cię oczekiwać i postaram się nie zasnąć. :D Veruś 😘 Śpij dobrze!