Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afrodytka33

Czy są jeszcze prawdziwi mężczyźni?

Polecane posty

Gość afrodytka33

Maży mi się spotkanie z prawdziwym mężczyzną - takim typem maczo, który nie ma kompleksów, który mógłby mnie bzykać gdzie tylko zechcę, na ławce w parku, w kinie. Żeby spełnił moją fantazję o trójkącie i nie krępował się tego drugiego faceta. Szukam i szukam i nic. Faceci stali się zniewieściali, marzy im się tylko spotkanie z lesbijkami... sami geje chyba zostali

Gość to może kulturoznawstwo
geje mają to do siebie, że ciągnie ich do lesbijek

Gość on mmmmmmmmmmmmmmm
masz 33lata?

Gość afrodytka33
ej no właśnie napisałam że trafiłam na jakiś biseksualistów którzy jak usłyszeli co mnie kręci to się zrobili czerwoni i powiedzieli że trójkąt z innym facetem to nie dla nich... Ja chcę prawdziwego mężczyznę! Nie biseksualistę.

Gość afrodytka33
pewnie to byli zwykli geje, którzy dalej walczą ze swoją seksualnością :) bo niby czemu mieli by miec opory przed seksem z kobieta w towarzystwie innego faceta? Tylko homoseksualisci maja z tym problem.

Gość afrodytka33
ze ten drugi facet moze ich rozpraszac hihi Prawdziwy facet skupia się na kobiecie i nie powinno mu przeszkadzac nawet stado innych samcow dookola.

Gość afrodytka33
to podrzuc mi najpierw takiego na testy :) a ja go pozniej oddam jeszcze sprawnego

Gość ja mąż
faceta w mojej sypialni mógłbym odruchowo zabić. Nie cierpię gamoni, którzy lubią patrzeć jak ktoś posuwa ich kobietę.

Gość dededeffef33
boisz się że byś go niechcący zapiął zamiast żony? czy ze bardziej by cie podniecal od niej? jestes leszczem ktory nie umie skupic sie na kobiecie jak to ktos wyzej ladnie napisal

Gość Bocian1776
To nie chodzi o skupienie tylko o konkurencję. Prawdziwy facet rywalizuje z innymi facetami a nie dzieli się.