Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michaleeeeeeeeeeek

wf prowadzony po rosyjsku ...

Polecane posty

Gość michaleeeeeeeeeeek

Witam. Zaczyna mnie to irytować aż przestałem chodzić na wf na uczelni (a lubię się poruszać). Zajęcia prowadzone są po ROSYJSKU !! z powodu iż w grupie mojej jest 90% ludzi z ukrainy ... (kierunek turystyki) ... wali mnie to, że im latwiej jest po ich jezyku ... jak zdecydowali sie tutaj uczyc niech najpierw ogarna jezyk ... oni rozumieja po polsku ale tamta typeska gada ze tak bedzie lepiekj... stoje jak debil na tym wf bo nic nie rozumiem ... glupi jezyk zaborców ! w dziekanacie bylem i oczywiscie nic nie zalatwilem ... bo powiedzialem aby cos z tym zrobili a oni ''pani xyz na pewno tak nie robi''. jest to szkola platna . co mogę zrobić ?!

ciesz się że to tylko WF. ja miałem profesorkę która dyktowała projekty po rosyjsku, a jak ktoś nie rozumiał to napierdalała delikwenta przykładnicą:classic_cool: ...większość nie rozumiała i baba była zazwyczaj nagrywana przy okazji była opiekunem roku, więc nie było skarg

Gość michaleeeeeeeeeeek
pojebane ... chodze do szkoly w polsce a pierdola po rosyjsku ...

może wyrwiesz jakąś ukrainkę? nie ma tego złego

Gość michaleeeeeeeeeeek
ogólnie w piosenkach, w telewizji też nie polski wszystko powinno być po polsku dla takiego ćwoka jak ja żyję w Polsce i mam prawo się domagać tego