Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vioilla krak

czy jestem ładną mamą?

Polecane posty

Gość zaniedbana? w którym miejscu
to Ty chyba niedowidzisz, bo ona ma makijaż! tylko bardzo subtelny przy linii włosów widać jak na dłoni, że ma podkład i delikatnie podkreślone oczy włosy bez odrostów, a fryzura? no wybacz:O normalnie upięte włosy do góry... byłaby na maxa przylizana, to mówiłabyś, że ma tłuste włosy może czas kupić pierwsze okulary?:D

Gość nonnaaaaaa
No bez jaj, jakby się umalowana to by nie miała takich malutkich oczu. A poza tym ładne mi uczesanie, nałożyła opaskę i związała włosy w kite. rzeczywiście bardzo zadbana.

no nie mogę:D Doda ma "piękne oczy"?:D dobre i może jeszcze subtelną, kobiecą urodę?:Da Edyta to może o Górniak chodzi? jezu, ta to ma dopiero mikroskopy dwa:O bez makijażu prawie nie widać u niej tych oczu:O

Gość srednia aaa
nonaaaaaaaaaaaaa ma racje a jesli ona ma make up i tak wygląda to jak wygląda bez? :D? Fryzura powinna byc dobrana do buzi, inaczej kobieta zalicza się do zaniedbanych. I tyle. wkleja się średniak i chce pinów na swoją czesc. Widac po dziecku ze oboje pięknie nie jestescie

Gość jkjfvjvjvjjjjjjjjjjjj
ładna kobieta, 28-34 lata

kobieto, to Ty napisałaś, że jest ZANIEDBANA, a ja napisałam Ci, że zaniedbana na pewno nie jest:D i co niby miałaby zrobić wybierając się na spacer z dzieckiem? pójść do fryzjera i uczesać się jak na bal czy może założyć suknię wieczorową i skórę oblepić brokatem?:D wtedy byłaby zadbana Twoim zdaniem?:D

Gość hmmmmmmm8888
przecietna uroda

Gość sdfghjkl;
to dziecko moze nie jest brzydkie tylko oszpeciła je czapeczka,ma niskie czoło i powinno miec wyższa czapeczke. Zreszta w tego typu czapach wszystkie dzieci wygladaja delikatnie mówiąc niekorzystnie

Gość mnie sie srednio podoba
troche masz taka meska brode jak bruce willis

zaniedbana, w ktorym miejscu i autorka to te same osoby.kobieto,zdejmij zdjecie bo pewnie juz ktos konia wali do tego, nie wiesz ile pedofili jest tutaj? propo urody to jestes przecietna. pytasz ludzi co o tobie mysla wiec kazdy jest subiektywny,krytyka zawsze boli.

Gość taka jedna mala wredna ;)))
vioilla krak - nie masz tony makijazu? a ten fluid i roz rzucajacy sie w oczy to co? :P popieram innych, masz meska urode, troszke koniowata, male oczy i brzydki nos :P w ogole co z Ciebie za matka? ze dajesz fotki malego dziecka na kafeterii? :P

widac , że dziecko jeszcze przestarzałą metodą wyprodukowane , ekologicznie. nie in vitro , bo byłoby ładniejsze

Gość taka jedna mala wredna ;)))
wiek tak na okol 26-29lat :P

zapewniam, że autorką nie jestem można spytać moderacji po prostu ubolewam nad kanonem piękna promowanym w dzisiejszych czasach i tyle 100% kiczu i tandety, wyzywające lampucery nazywane są "ZADBANYMI KOBIETAMI", żal po prostu:O i mogę się założyć, że to nie dziewczyna ze zdjęcia założyła ten topik, a jej życzliwa koleżanka jak to często bywa:O i chociażby z racji tego podejrzewam, że dziewczyna jest młoda, taka do 25 roku życia

Gość nie rozumiem juz nic
gdzie ona ma meskie rysy twarzy:-O chyba zazdroscicie pieknych rysow twarzy. sliczna dziewczyna i sliczne dziecko. ona gora 23 lata. sliczne zeby.

Gość germanistka86
bardzo ładna i wyglądasz bardzo młodo. Nie więcej niż 22 lata bym Ci dała.

haha, jasne, czego mam jej zadroscic? sorry. zazdroszcze angeline joli jej ust, a figury joannie krupie czy mojej sasiadce bo ma zgrabne.

Gość srednia aaa
prawda taka, że komentarze a tak to rodzina albo ona sama. Sami wielbią swoje brzydkie geny Kobieta brzydka coś ma z 30 lub koło, bo ma dojrzałe rysy twarzy. Wiek zgadłem

Gość kubuntu
nie rozumiem juz nic--masz racje,bardzo ładna. kobiety chyba z zazdrości tak pisza.napewno facetom sie podoba

Gość normalna ona jest
dzieciak to samo. Ludzie to jest tylko zdjęcie, zważcie na to ze ona dała na pewno swoje najlepsze zdjęcie do oceny, w rzeczywistości moze wyglądac inaczej.........

wiem ze mam racje bo ona jest po rpsotu bardzo ladna i tyle. regularne,charakterystyczne i symetryczne rysy twarzy naturalna uroda nie musi sie malowac piekne proste zeby i slodkie dziecko dosyc powodow do zazdrisci pasztetow

Gość dziewczyna ze wspomnieniami
Mnie przypominasz Halinke Mlynkowa :D

rece opadaja, tak oczywiscie macie racje. Jestem pasztetem i zazdroszcze tak przecietnej i nieciekawej twarzy. bravoooo.swoja droga autorka podszywa sie pod innymi nikami.zalosne,

jaaaaaaaasne :D tylko dlatego bo dostaje komplementy to juz sie sama podszywa :D tak dokladnie jestes zalosna :-O zauwaz ze ja nie mam polskich znakow jak autorka :-O zazdrosny pasztecie ty:-O

Gość powiemodsiebieże
a mi przypominasz kasie tusk i wygladasz na 24 lata, ladna jestes :)

Gość oczy malpki
oczy masz jak malpka- taki ksztalt. Rysy twarzy bardzo mocne dlatego wlasnie nazywamy je meskimi. Zeby faktycznie ladne. Dziecko super slodziutkie. Wygladasz na okolo 35lat.

Gość bluubluu
przecietna uroda,26-28lat

Gość kakakak
wyglądasz na 30-32 lata. Dziecko wygląda nie korzystnie...