Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadowolona_asienkaa

BAWARKA na biust!!

Polecane posty

Gość Marita2012
Awiec tak , ta pani co jej wisza po ciazy cycki to ma pecha bo beda wisialy , taki ma organizm a nie inny,.(a oprucz tematu cyckow , to kultura Pani obca, nawet przy nieznajomych wyraza sie Pani jak bydle, zamiast taniego pudru prosze o kupienie slownika moze zasob słów troszke sie rozwinie) Moze od ginekologa o hormony poprosic. Papki?? bzdura , rozciagaja piersi po calej klatce piersiowej wiec nie rosna tylko rozszerzaja sie i sa wsumie optycznie mniejsze... bawarka , tak dziala ale nie na wszytskie jezeli ma sie silny organizm, jest sie z grubszej kosci(nie chdzi mi o grubych), i pije sie systematycznie to efekt jednych piersi mozna zobaczyc juz po 2 tygodnia, pijac regularnie przez pare miesiecy to nawet o 2 rozmiary biust moze sie powiekszyc, Aha zeby bylo jasno , to pomaga w przypadkach 17-26 lat, gdy organizm dojrzewa(poprostu bawarka poruszamy hormaony gruczolowe(czy jakos tak)ktore moga sobie byc tak bez przyczyny ospałe.)

Gość gość
Ja mam 13 lat. Mam ładne piersi,ale chciałam z koleżanką po prostu mieć bardziej okrągłe, ponieważ nie mogłyśmy znaleźć odpowiedniego biustonosza. Mieliśmy mały mostek. Odkąd pijemy "bawarke" mamy piękne piersi. To naprawdę pomaga :D :D

Gość Katrin

Kobietki każda ma trochę racji.  Podczas karmienia piersią wytwarza sie laktacja i żeby mama mogła dłużej karmić piersią malucha pije sie bawarke. Fakt.  Czym dłużej karmisz piersią tym utrzymuje sie na dłuzej. Natomiast jeśli chodzi o jedrność ja robię sobie natryski podczas prysznica. Ćwiczenia jak najbardziej pompki wzmacnia mięśnie i tym samym sie kształtują.  Lecz nie zapominajmy za ciąża zmienia troszkę kształt piersi i takie jak przed ciąża to nie będą ale można zapobiec takimi właśnie metodami by nie były jak ogony bobra do pępka.

Gość elemele

Ale wiecie że od pompek robią sie też szersze barki i większe bicepsy?lepiej pić herbatke z anyżem i koprem włoskim i może mlekiem?

Gość jestemataka

A ja mam taki problem, chcę poprawić sobie laktację i przy okazji zadbać o biust:)co mi polecacie? Jak często piję się tę bawarkę??

Gość misiamisia

ja nie cierpię smaku bawarki:/ nawet jeżeli dobrze pomaga na laktację, czy wygląd biustu:/masuj piersi, stosuje balsamy i ćwicz - to pomaga na jędrny biust. A jak chcesz poprawić sobie laktację, to pij środki ze słodem jęczmiennym, możesz pić je razem z bawarką, jak ją lubisz:)

Gość jestemataka

misimisia właśnie ja też nie lubię smaku bawarki:(ale jestem tak zdesperowana, że szukam najróżniejszych sposobów na poprawę laktacji:(a to tym słodzie to nie słyszałam, muszę więcej o tym poczytać...

Gość misiamisia

jestemtaka poczytaj o tym słodzie jęczmiennym - pomaga na laktację:)moja mama jak miała problemy z laktacją to stosowała taki czysty słód, ale na szczęście dziś są takie środki ze słodem, że raz dwa i może poprawić laktację:)

Gość jestemtaka

misimisia czytałam i wiele osób poleca słód jęczmienny na laktację. I tak się zastanawiam, czy lepiej kupić właśnie taki czysty, czy też jakąś mieszankę, a co o tym sądzisz?