Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pech...

Potrzebuje szybko odpowiedź na temat mandatu!

Polecane posty

Gość Pech...

Jak to wygląda jeśli na parkingu wcofnełam w gościa i nie na zbyt dużych uszkodzeń . Jaką wysokość mandatu i punkty oraz ubezpieczenie na zniżce mogę dostać ? Proszę o szybka odpowiedź

Gość 2314231
Oczywiście po zniżce możesz dostać, ile pkt i za ile mandat nie wiem ale pewnie do 4 i 200zł Lepiej się dogadać :P

Gość spowodowanie kolizji
6 punktow i od 200-500 mandat.Mandat to zależy od humoru policjanta ale punkty dla wszystkich takie same 6

Gość SamaJa2
Dogadaj sie z poszkodowanym

Gość Pech...
A właśnie przyjechała policja i z tego co mówią to tylko ubezpieczenie może polecieć a mandat niby nie. Ale za chwilę okaże się co i jak.

Gość Pech...
Poszkodowany chciał 400 zł za prawie nic nie uszkodzonego .

Gość SamaJa2
po co wzywales policje?

Gość SamaJa2
mandatu nie zaplacisz?

ta policja przyhezdza do kolizji i nie ma mandatu.A kto wogóle wezwał ta policje.Ja jak na parkingu zahaczyłam samochod i chcialam sie dogadac ale jebnieta baba odmowila wezwala policje dostalam 6 punktow i 200 zl mandatu a z ubezpieczenia poszlo 10%.

Gość 2314231
Dałabyś mu 200zł, gdyby zobaczył pieniądze to by się zgodził. Policji nie opłaca się wzywać.

Gość srednia aaa
kto ci da ł prawo jazdy jak ty cofac nie umiesz? szok 500 zł i nauczysz sie cofac

a na zderzaku była rysa ok 10 centymetrow.Policjant sam nie mógl uwierzyć ze ona nie chciala sie dogadac ale coz sa ludzie i berety.

Gość Pech...
Po to wzywałam bo jedno wgniecenie napewno nie było z naszej winy a on mam wmawia że tak i za to każe płacić. No więc co miałam niby zrobić ??

Gość dsfsdfsd
mi też chcieli dać 200 zł za złamany spryskiwacz, naprawa kosztowała 800! :O nigdy nie bierzcie kasy :classic_cool:

srednia aaa nie badz taka mandra.Kazdemu moze sie zdarzyc.Ja mialam podobna kolizje w zimie.

Gość Pech...
Dawałam te 200 ale nie chciał wziaść bo on 400 chciał. A cofać umiem tylko szyby były zaparowane a to auto w chwili cofania podjechało

dsfsdfsd no kasy sie nie oplaci ale można spisac oswiadczenie i co zostalo uszkodzone i na ubezpieczenie to pójdzie.Ale jak u autorki chca wmawiac cos czego ona nie zrobila to tylko policja.

Gość Pech...
No a ty średnia aaa jak tobie się zdąży to zobaczysz sam.

Gość Pech...
No i tylko pouczenie i 10 procent ubezpieczenie :)

Gość Pech...
A powiedzcie mi jeszcze czy jeśli to stało się w jednej ubespieczalni a mam inny samochód w innej to czy jedną druga informuje?

Gość srednia aaa
szyby sie odparpwuje płynem.. I sie wycofuje wolno widac szarpałas autem dobrze gosciu chciał 400 ja bym 500 zażądał

Gość Pech...
Heh. No a ją mam te 400zł w kieszeni średnia aaa:)

no to będzie jak znalazł na zapłacenie podwyższone j stawki a jka po nowym roku stawki znowu wzrosną .... to juz nie wiem czy nie lepiej blo mu dać te 4 setki .

Gość inzynier serwisowy//zablok
IDIOTKA W polsce nie ma obowiązku wzywania policji do stłuczek. Spisujecie pismo które powinno być w każdym aucie!! Nie wzywasz policji nie dostajesz punktów nie płacisz mandatu. Jedynie ubezpieczenie leci. NIGDY ALE TO NIGDY nie idzie się na rękę w stylu daj pan 200pln Bo po 1 nie masz dowodu i może to zgłosić. I możesz być 200pln w dupę, powie że uciekłąś więc odszkodowanie będziesz musiała zapłacić sama!!! Jw. jeśli nie ma rannych piszesz oświadczenie szkody Są ranni - policja Nie możecie dojść kto winny - policja

Gość inzynier serwisowy//zablok
Policja miała ci obowiązek dać mandat!!! Bo zostali wezwani do kolizji. Twoje ogromne szczęście. Powinnaś dostać 6 punktów jeśli nie parking i 250pln > 3pkt + 100 pln > jeśli parking

Gość Pech...
Właśnie że nic a nic nie dostałam. Tylko pouczenie!